Ponturi Pariuri Fotbal Watford vs Brentford

BETFAIR EXCHANGE

Watford și Brentford se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în etapa cu numărul 19 din Championship, liga secundă din Anglia. 

Watford a retrogradat din Premier League la finalul stagiunii precedente. Misiunea revenirii rapide i-a fost atribuită lui Vladimir Ivic. Antrenorul sârb are la dispoziție un un lot cotat la peste 110 milioane de euro. După primele 18 runde, Watford e aproape de obiectiv. Ocupă locul 4, cu 33 de puncte. Lider e Norwich, cu 37, iar a doua poziție direct promovabilă îi aparține lui Bournemouth, cu 34 de puncte.

cota2.ro

Ivic a recuperat o bună parte dintre accidentații care i-au dat bătăi de cap în perioada recentă. Singurii absenți notabili de astăzi sunt Catchart și Success. Starurile echipei sunt însă apte de joc, în frunte cu căpitanul Troy Deeney, marcator în ultimele două meciuri, victoriile cu Rotherham, scor 2-1, și Birmingham, scor 1-0. 

Brentford a fost reveleția sezonului precedent în Championship. A ratat promovarea din cauza a doua înfrângeri total neașteptate în ultimele două runde, apoi a pierdut și finala play-off-ului, cu Fulham. Fotbalul prestat de trupa lui Thomas Frank a atras atenția formațiilor din Premier League. Vedetele echipei, Ollie Watkins și Said Benrahma au părăsit formația în vară, lăsând un vid evident de putere. Brentford se descurcă recent și fără cei doi. A strâns 31 de puncte în primele 18 runde și ocupă locul 6. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Cel mai recent meci direct dintre Watford și Brentford a fost un amical disputat în vara lui 2018. Formația aflată atunci în Premier League s-a impus cu 2-1. Alte informații interesante despre meci: 

• 22 de puncte a strâns Watford din meciurile jucate pe teren propriu, liderul acestei ierarhii în Championship

• 18-8 este golaverajul lui Watford pe teren propriu

• doar în 2 din ultimele 16 meciuri de pe teren propriu nu a reușit Watford să marcheze, contra lui Manchester City și Cardiff

• 9 înfrângeri a înregistrat Brentford în cele 23 de deplasări ale stagiunii precedente

• 110 milioane de euro este valoarea lotului celor de la Watford. Brentford e cotată la doar 67 de milioane

• 3 șuturi pe poarta lui Watford (adunate) au trimis ultimele două adversare din Championship

• 26,4 ani este media de vârstă a lotului celor de la Watford. Jucătorii lui Brentford au o medie de 24,8 ani, printre cele mai scăzute din competiție.

Watford are un lot superior, cu jucători mult mai experimentați, obișnuiți cu meciurile cu miză. Sârbul Ivic pare să fi făcut reglajele în defensivă, iar revenirea liderului Deeney a revitalizat defensivă și atitudinea întregii echipe. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru Draw No Bet (DNB/Pariu fără egal) Watford este 1.90. Asta înseamnă că în cazul victoriei gazdelor, pariul e câștigător, iar în eventualitatea unei remize, miza este returnată. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Watford vs Brentford
Pronostic:
Watford DNB
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 6
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro