Ponturi Pariuri Fotbal Stuttgart vs Union Berlin

BETFAIR EXCHANGE

VfB Stuttgart și Union Berlin se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în runda cu numărul 12 din Bundesliga. 

Stuttgart, nou promovată în prima ligă din Germania, vine după o victorie istorică. În week-end a învins-o pe Borussia Dortmund, în deplasare, cu un incredibil 5-1. Cele 3 puncte i-au dus pe șvabi pe locul 7 în campionat, cu 17 puncte, la egalitate cu Union Berlin, formație aflată pe ultima poziția de Europa League. Jocul practicat de formația americanului Pellegrino Matarazzo până în acest punct al sezonului este încântător, direct pe poarta adversă, fără multe clipe pierdute la construcție. Pentru disputa de astăzi, Matarazzo nu îi poate folosi pe Al Ghaddioui, Cisse, Karazor și Thommy. Va putea fi introdus din primul minut starul Nicolas Ivan Gonzalez, marcator în ultimele 6 meciuri în care a evoluat, la echipa de club și națională. 

cota2.ro

Union Berlin vine la rândul ei după un rezultat mare. Runda trecută a remizat pe teren propriu cu Bayern Munchen, scor 1-1. Formația lui Urs Fischer a reușit performanța de a termina meciul cu mai multe șuturi pe poartă decât bavarezii, 6-5. După 11 etape scurse din campionat, Union e pe locul 6, cu 17 puncte. Fischer nu se poate baza astăzi pe Andrich, Kruse, Pohjanpalo, Utah și Schlotterbeck. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Cele mai recente meciuri directe dintre Stuttgart și Union Berlin au avut loc în ediția 2018/2019 din Bundesliga. Ambele s-au încheiat la egalitate, 2-2 și 0-0. Alte detalii interesante:

• ambele meciuri directe disputate pe terenul lui Stuttgart au fost spectaculoase, cu goluri multe: 3-2 și 2-2 

• 24 de goluri a înscris Stuttgart în acest campionat, a doua ofensivă după ce a lui Bayern Munchen

• și Union Berlin stă bine la acest capitol, cu 23 de reușite

• 10 din cele 11 meciuri jucate de Stuttgart în acest campionat au fost GG

• ultimele 3 meciuri ale lui Stuttgart au fost GG3+ (1-3 cu Bayern, 2-1 cu Bremen, 5-1 cu Dortmund)

• toate cele 5 deplasări jucate de Union au fost GG. În ultimele 3 s-a marcat de fiecare dată peste 2,5 goluri

• 7 goluri stagionale are Silas Wamangituka, atacantul congolez al lui Stuttgart. A marcat câte o dublă în precedentele două meciuri. 

Stuttgart și Union Berlin sunt revelațiile acestui sezon de Bundesliga, formații care practică un joc fără inhibiții, ofensiv, și cu jucători extrem de creativi. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 2,5 goluri marcate în meci este 1.84. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Stuttgart vs Union Berlin
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.84
Cota finala: 1.84
Profit: 5.88
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro