Ponturi Pariuri Fotbal Benevento vs Lazio

BETFAIR SPORTSBOOK

Benevento și Lazio Roma se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în etapa cu numărul 12 din Serie A. 

Nou-promovata Benevento are un început decent de stagiune. După 11 meciuri este pe locul 15, cu 11 puncte. Primul loc retrogradabil e relativ departe, la 5 lungimi. Formația antrenată de Filippo Inzaghi poate fi caracterizată prin pragmatism. Are al treilea cel mai slab golaveraj din competiție, doar 12 goluri marcate și 22 încasate. Pentru disputa cu echipa fratelui mai mic, Filippo nu îi poate folosi pe Caldirola, Maggio și Viola. 

cota2.ro

Lazio are un debut constrastant de sezon. A obținut calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, terminând pe locul secund într-o grupă cu Dortmund, Club Brugge și Zenit, dar a plătit tribut în campionat. Lotul romanilor nu oferă variante de rezervă de valori apropiate cu ale titularilor, iar numeroasele accidentări l-au pus în dificultate pe Simone Inzaghi. După 11 runde, Lazio are 17 puncte și ocupă locul 9. Problemele de efectiv s-au cam rezolvat, astăzi fiind indisponibili doar Lulic, Muriqi și Proto, așa că formația de Capitală e așteptată să revină la forma consacrată stagiunea precedentă, când a luptat cu șanse reale la titlu. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Ultimele meciuri oficiale dintre Benevento și Lazio s-au încheiat cu niște rezultate impresionante, victorii ale romanilor, scor 5-1 și 6-2. Alte informații interesante: 

• 3,1 goluri s-au marcat, în medie, în disputele lui Benevento din acest sezon. Media e și mai ridicată în cazul lui Lazio, 3,3 reușite/meci

• ultimele 6 meciuri oficiale ale lui Lazio au fost GG

• Lazio s-a descurcat mai bine în deplasare, decât pe teren propriu în acest sezon. Are 4 victorii și o singură înfrângere

• Benevento a strâns doar 4 puncte din cele 5 meciuri jucate pe teren propriu în actuala stagiune

• 5-11 e golaverajul lui Benevento în meciurile jucate acasă

• Ciro Immobile, golgeterul lui Lazio, a marcat în 9 din ultimele 10 meciuri în care a evoluat

• Benevento are al doilea cel mai slab lot din Serie A, cotat la doar 45 de milioane de euro. În comparație, jucătorii lui Lazio valorează 364 de milioane de euro. 

Scăpată până la primăvară de grijile Ligii Campionilor, Lazio se poate concentra pe Serie A. Cu un lot net superior, oaspeții nu ar trebui să aibă probleme astăzi. În plus, Simone are ceva de demonstrat în fața fratelui mai mare. Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat X2 și peste 2,5 goluri marcate în meci are o cotă de 1.97. 


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Benevento vs Lazio
Pronostic:
X2 & Peste 2.5 goluri
Cota
1.97
Cota finala: 1.97
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro