Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs West Brom

NetBet
  • Manchester City - West Brom

Meci foarte dezechilibrat in aceasta seara in Premier League. Manchester City, formatia antrenata de Pep Guardiola, primeste vizita celor de la West Brom, echipa cu cea mai slaba defensiva din campionat. Oaspetii sunt pe penultima pozitie in campionat si au doar un singur succes dupa 12 etape. Manchester City e abia pe pozitia a 9-a, iar astazi succesul e singura optiune, avand in vedere ca etapa trecuta doar au remizat in ”derby-ul” orasului Manchester.

Lucrurile sunt destul de clare. ”Cetatenii” joaca acasa, au de partea lor si putin public, sunt net superiori celor de la West Brom care vin la acest meci cu gandul sa nu se faca prea tare de ras si cred ca azi o sa fie un galop de sanatate pentru gazde. Pontul meu nu merge pe vreun handicap pe Manchester City. Nu ca nu ar fi sanse de reusita, insa cotele sunt mediocre. City e o formatie care incepe tare si isi domina adversarul, iar in primele 15 minute isi creeaza foarte multe ocazii. Ma astept ca azi sa inceapa la fel de bine, iar numarul cornerelor din prima parte sa fie net superior.

cota2.ro

La NetBet am gasit un handicap pe cornere nemaipomenit, pe care nu-l puteam lasa sa treaca neobservat, mai ales ca e vorba si de unul asiatic. Cred ca e o paine de mancat la acest pont si am ales sa mizez 10/10 Unitati.

Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
Manchester City vs West Brom
Pronostic:
Manchester City -2.75 Handicap Asiatic Cornere - Prima Repriza
Cota
1.86
Cota finala: 1.86
Profit: 8.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro