Ponturi Pariuri Fotbal Hamburg vs Sandhausen

BETFAIR SPORTSBOOK

Hamburger SV și Sandhausen se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30, în etapa cu numărul 12 din 2. Bundesliga, al doilea eșalon fotbalistic din Germania. 

Hamburg este favorită la promovarea în Bundesliga, așa cum a fost și sezonul precedent. Trupa antrenată de Daniel Thioune a clacat însă în ultima lună. După un start ideal, cu 5 victorii și două remize în primele 7 etape, gazdele de astăzi au suferit 3 înfrângeri consecutive. În urma acestor rezultate, Hamburg a căzut pe locul 5, cu 20 de puncte. Situația nu este însă dramatică. Liderul Kiel se află la doar două lungimi în față. 

cota2.ro

Sandhausen pare că va avea emoții pentru rămânerea în al doilea eșalon. După 11 meciuri a acumulat doar 11 puncte și ocupă primul loc deasupra liniei retrogradării. Managerul Michael Schiele are la dispoziție un lot fără staruri, cotat la 13 milioane de euro, de 3 ori mai mai puțin decât cel al lui Hamburg. Cel mai important fotbalist, fundașul rus Aleksandr Zhirov s-a accidentat în urmă cu două runde și este incert pentru înfruntarea de astăzi. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Meciul tur din sezonul trecut s-a încheiat 1-1. Returul ar trebui să aibă parte o ecranizare. Sandhausen, fără obiectiv în ultima rundă, s-a impus cu 5-1 pe terenul lui Hamburger SV. Cu o victorie, gazdele ar fi încheiat pe locul de baraj, care permitea o dublă pentru promovarea în Bundesliga. Alte detalii interesante:

• 4 meciuri directe s-au disputat între Hamburg și Sandhausen în ultimii 2 ani. Gazdele de astăzi s-au impus de două ori 

• 21 de goluri a înscris Hamburg în actuala stagiune, al doilea atac din competiție, după Furth

• Sandhausen a obținut doar 3 puncte din cele 5 deplasări ale sezonului, având un golaveraj 4-9 pe teren străin 

• 11 goluri a marcat Simon Terodde, atacantul lui Hamburg. Întreaga echipă Sandhausen a înscris 12

• 3,4 goluri/meci e media în disputele lui Hamburg din acest campionat. Și partidele lui Sandhausen au fost atractive, cu o medie de 3 reușite/înfruntare 

Hamburger SV s-a impus runda trecută în deplasarea de la Darmstadt, scor 2-1, și pare să fi depășit seria nefastă. Cu un lot net superior și cu dorință de răzbunare pentru meciul care a costat-o promovarea în stagiunea precedentă, cred că gazdele vor domina autoritar partida de astăzi. Aleg un pariu combinat, 1 final și peste 2,5 goluri înscrise în meci, la o cotă de 2.07 pe Betfair Sportsbook. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Hamburg vs Sandhausen
Pronostic:
1 & Peste 2.5 goluri
Cota
2.07
Cota finala: 2.07
Profit: 6.42
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro