Ponturi Pariuri Fotbal Arsenal vs Southampton

BETFAIR EXCHANGE

Arsenal Londra și Southampton se întâlnesc în runda cu numărul 13 din Premier League, astăzi, de la ora 20:00.

Arsenal are cel mai slab start de sezon din ultimii 40 de ani. „Tunarii” au obținut doar 13 puncte în primele 12 etape și ocupă locul 15, la 5 lungimi deasupra locurilor retrogradabile. Formația lui Mikel Arteta are o remiză și 4 înfrângeri în ultimele 5 meciuri, iar golaverajul general este unul negativ, 10-15. 

cota2.ro

Managerul spaniol pare să fi scăpat complet situația din mână. Mesut Ozil, cel mai creativ jucător din lot, se află în conflict cu antrenorul și e lăsat pe bară. În afara neamțului, astăzi nu vor juca nici Hector Bellerin și Xhaka, ambii suspendați, sau Thomas Partey, accidentat. Kolasinac, David Luiz, Martinelli și Nelson sunt incerți. 

Southampton e într-o situația diametral opusă față de Arsenal. Are unul dintre cele mai lansate starturi din istorie. „Sfinții” sunt pe locul 5 în Anglia, cu 23 de puncte, și pot termina etapa la egalitate cu liderul competiției, în funcție de jocul rezultatelor. Cheia succesului, așa cum v-am mai povestit, este austriacul Ralph Hasenhüttl, care a preluat echipa într-o situația critică și a transformat-o într-una dintre cele mai spectaculoase din Premier League. Southampton și-a recuperat toți accidentații pentru disputa de astăzi. Atacanții Ings și Adams, aflați în mare formă, sunt anunțați titulari. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Sezonul trecut, Arsenal a obținut 4 puncte din meciurile directe cu Southampton.

Contextul era însă cu totul altul. Cele mai interesante informații despre duelul de pe Emirates: 

• 24 de goluri a înscris Southampton în acest sezon. Arsenal a marcat doar 10

• Southampton a câștigat 3 din cele 6 deplasări stagionale. A remizat în altele două, pierzând doar cu Crystal Palace

• Arsenal a pierdut ultimele 4 meciuri jucate pe teren propriu, marcând un singur gol în această perioadă

• 6 goluri a înscris Ings în acest sezon. E urmat îndeaproape de colegii Adams și Ward-Prowse, cu câte 4 goluri. Cel mai bun marcator al lui Arsenal e Lacazette, cu 3 goluri

• 60 de șuturi a expediat Southampton pe spațiul porților adverse în acest start de sezon, locul 5 la acest capitol. Arsenal e pe 16, cu doar 40 de șuturi pe poartă. 

Arsenal e într-o degringoladă totală. Golgeterul Aubameyang are un gol din acțiune și un autogol în acest sezon, apărarea cedează meci de meci, iar Arteta pare depășit de situație. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru Draw No Bet (DNB/Pariu fără egal) Southampton este 2.34. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Arsenal vs Southampton
Pronostic:
Southampton DNB
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro