Ponturi Pariuri Fotbal Liverpool vs Tottenham

BETFAIR EXCHANGE

Liverpool și Tottenham Hotspur se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în derby-ul primelor două clasate din Premier League. 

Liverpool e departe de jocul prestat sezonul trecut, când a cucerit primul titlu din istorie în Premier League. „Cormoranii” au mari probleme de efectiv. Apărarea este franjuri, fără titularii Van Dijk și Joe Gomez. De la mijloc lipsesc principala achiziție a verii, Thiago Alcantara, Keita și Milner. Jota, unul dintre cei mai în formă fotbaliști din Premier League, este și el accidentat. Matip, altă soluție pentru centrul defensive, e incert. Cu toate astea, Jurgen Klopp păstrează echipa la un nivel mai mult decât decent. Împarte prima poziție cu Tottenham, ambele cu câte 25 de puncte. Liverpool s-a calificat și în optimile de finală ale Ligii Campionilor, unde va da piept cu RB Leipzig. 

cota2.ro

Sub comanda lui Jose Mourinho, Tottenham s-a transformat într-o pretendentă cu șanse reale la titlu. Portughezul și-a construit o echipă pe placul lui, cu jucători dârzi, care bagă material. Ofensiva e dusă în spate de cel mai prolific cuplu din Premier League. Heung-Min Son a marcat 10 goluri și a oferit 4 pase decisive, în timp ce Harry Kane a înscris de 9 ori și a contibuit cu alte 10 assisturi. E fotbalistul implicat în cele mai multe goluri din acest sezon. 

Mourinho a obținut rezultate impresionante în această stagiune. A jucat deja cu toate celelalte echipe din așa-zisul Top 6. Le-a învins pe Manchester City (2-0), Manchester United (6-1), Arsenal (2-0) și a remizat cu Chelsea (0-0). 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Sezonul trecut, Liverpool a câștigat ambele meciuri directe, scor 2-1 și 1-0. Situația e alta acum. Iată cele mai interesante informații: 

• 10 goluri a primit Tottenham în acest sezon, cea mai bună defensivă din Premier League. Londonezii au înscris 24 de goluri, al 3-lea atac

• Tottenham e neînvinsă în deplasările din acest sezon. Are un golaveraj 14-4 pe teren străin

• Liverpool nu a câștigat ultimele două meciuri oficiale, în fața unor adversari infinit mai slabi decât Tottenham. A fost 1-1 cu Midtjylland și 1-1 cu Fulham

• 4 goluri din afara careului a marcat Tottenham în acest sezon. Liverpool a înscris o singură dată prin șuturi de la distanță. Acestea ar fi fost o armă eficientă în fața unei defensive ermetice ca cea a lui Mourinho.

Mourinho și-a demonstrat priceperea în derby-urile câștigate în acest sezon. Klopp are absențe pe care nu le suplini. Cred că e o șansă rară ca Tottenham să se distanțeze în fruntea clasamentului. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru X2 (egal sau victorie Tottenham) este 2.14.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Liverpool vs Tottenham
Pronostic:
X2
Cota
2.14
Cota finala: 2.14
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro