Ponturi Pariuri Fotbal Rennes vs Marseille

BETFAIR EXCHANGE

Stade Rennes și Olympique Marseille se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în etapa cu numărul 15 din Ligue 1. 

Rennes a participat în actuala ediție a grupelor Ligii Campionilor. A încheiat pe ultimul loc o grupă cu Chelsea, Sevilla și Krasnodar, iar parcursul încărcat a lăsat urme și în competiția internă. Formația antrenată de Julien Stephan a câștigat un singur meci din ultimele 9 jucate în toate competițiile. Seria nefastă a dus-o până pe locul 8 în campionat, cu 22 de puncte. Antrenorul francez are și o mulțime de indisponbiili. Pe listă se numără Gomis, Guirassy, Martin, Rugani și Del Castillo. 

cota2.ro

Marseille a avut o prestație identică în UEFA Champions League, s-a clasat ultima într-o grupă cu Manchester City, FC Porto și Olympiakos. Andre Villas-Boas s-a concentrat pe campionat, unde simte că are șansa de a o detrona pe PSG. Marseille a câștigat ultimele 6 meciuri și a urcat pe locul 4, cu 27 de puncte. Are și două meciuri restante, iar distanța față de lider e de doar două puncte. Singurele absențe notabile pentru astăzi sunt Radonjic și Sanson. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Sezonul trecut, Marseille a obținut 4 puncte din meciurile directe cu Rennes. Victoria a fost obținută în deplasare, scor 1-0. Alte informații interesante: 

• Rennes a pierdut ultimele 4 meciuri jucate pe teren propriu (0-1 cu Bordeaux, 1-2 cu Chelsea, 0-2 cu Lens și 1-3 cu Sevilla)

• Rennes a pierdut 2 din ultimele 3 meciuri jucate acasă împotriva lui Marseille

• 5 goluri și 6 pase decisive are Thauvin, mijlocașul lui Marseille, în acest sezon. E lider la capitolul asissturi, la egalitate cu Bamba, de la Lille

• Marseille are 5 victorii și o remiză în cele 6 deplasări stagionale. A primit doar 3 goluri în aceste partide

• Rennes are un golaveraj negativ pe teren propriu, 9-10. A câștigat doar 3 meciuri din cele 7 jucate acasă.

Marseille poate profita de startul ezitant al campioanei PSG și poate spera la primul titlu după cel din 2010. Absențele din lotul lui Rennes și forma dezastruoasă a gazdelor îi face astăzi favoriți, cel puțin din punctul meu de vedere. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru DNB Marseille este 2.36. Asta înseamnă că în cazul victoriei oaspeților, pariul e câștigător, iar în eventualitatea unei remize, miza este returnată. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Rennes vs Marseille
Pronostic:
Marseille DNB
Cota
2.36
Cota finala: 2.36
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro