Ponturi Pariuri Fotbal FC Koln vs Leverkusen

BETFAIR EXCHANGE

FC Koln și Bayer Leverkusen se înfruntă astăzi, de la ora 21:30, în runda cu numărul 12 din Bundesliga. 

FC Koln este prima deasupra locurilor retrogradabile în Bundesliga, cu 10 puncte obținute în primele 11 runde și un golaveraj negativ, 13-17. Managerul Markus Gisdol are 3 absenți pentru derby-ul de astăzi, pe Czichos, Duda și Kainz. 

cota2.ro

Bayer Leverkusen este liderul din Bundesliga, neînvins după 11 etape. „Farmaciștii” au strâns 25 de puncte, unul peste Bayern Munchen și RB Leipzig. Au obținut și calificarea în șaisprezecimile Europa League, câștigând o grupă din care au mai făcut parte Slavia Praga, Hapoel Beer Sheva și Nice. Bayer a marcat 21 de goluri, cel mai bun atac din întreaga competiție. Trupa lui Peter Bosz prestează la cel mai înalt nivel și în competiția internă. Jamaicanul Leon Bailey traversează o formă senzațională. Cu dubla din meciul cu Hoffenheim a ajuns la 9 goluri și 6 pase decisive în meciurile din acest sezon. Alt fotbalist cu cifre deosebite este argentinianul Lucas Alario, proaspăt revenit după o accidentare. Are 8 goluri în 8 meciuri. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Sezonul trecut, victoriile au fost împărțite. Koln s-a impus cu 2-0 în tur, iar Leverkusen s-a răzbunat pe teren propriu, scor 3-1. 

• 25 de km este distanța dintre stadioanele lui Koln și Leverkusen. Disputa dintre cele două este numită „The Reine Derby”

• +13 e golaverajul lui Leverkusen în acest campionat. Koln e la -4

• Koln nu a câștigat niciun meci jucat pe teren propriu în actuala stagiune. A pierdut 4 și a remizat în două rânduri

• Bayer a câștigat ultimele 5 deplasări, indiferent de competiție. Golaverajul în această serie este 16-7

• Leverkusen a marcat cel puțin 3 goluri în fiecare din ultimele 4 meciuri oficiale

• 343 de milioane de euro este valoarea lotului celor de la Bayer Leverkusen. Koln e cotată la doar 101 milioane de euro

• 151 de șuturi a expediat Leverkusen spre porțile adverse în actualul campionat. Koln a șutat de 106 ori. 

Leverkusen e superioară la toate capitolele în acest sezon. Peter Bosz vrea să păstreze parcursul fără greșeală și după disputa cu rivala locală. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui Bayer Leverkusen este 1.77. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FC Koln vs Leverkusen
Pronostic:
2
Cota
1.77
Cota finala: 1.77
Profit: 5.39
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro