Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.46

BETFAIR SPORTSBOOK

Juventus Torino și Atalanta Bergamo se întâlnesc în etapa cu numărul 12 din Serie A, astăzi, de la ora 19:30. 

Juventus a avut un start ezitant de sezon, dar Pirlo pare să fi reglat lucrurile din mers. Campioana en-titre e neînvinsă și ocupă locul 4, cu 23 de puncte. Liderul AC Milan are un avans fragil, de doar 4 lungimi. Torinezii au mai obținut o performanță impresionantă. Au învins în deplasarea de la Barcelona, scor 3-0, și au câștigat grupa de Champions League. Vor juca în optimile de finală împotriva lui FC Porto. Singurele absențe notabile sunt cele ale fundașilor centrali Cheillini și Demiral. 

cota2.ro

Atalanta e la rândul ei calificată în optimile Ligii Campionilor, având însă un adversar mult mai greu, pe Real Madrid. În Serie A, trupa lui Gasperini a dat câteva rateuri. E abia pe locul 9, cu 17 puncte, având, într-adevăr, și un meci restant. Atmosfera în lotul bergamascilor e tensionată. Liderul Papu Gomez a anunțat că va părăsi formația, după un conflict cu antrenorul. În schimb, toți jucătorii, cu excepția lui Pasalic și Caldara, e disponibil. 

Cele mai interesante detalii înainte de Juventus - Atalanta:

• meciurile directe de sezonul trecut au fost extrem de spectaculoase: 3-1 pentru Juventus și 2-2

• Juventus a marcat cel puțin 2 goluri în ultimele 4 meciuri oficiale

• 10 goluri a marcat Cristiano Ronaldo în acest sezon, golgeterul competiției, la egalitate cu Ibrahimovic

• în ciuda pașilor greșiți din ultima vreme, Atalanta are în continuare un atac de invidiat, cu 21 de goluri marcate în 10 meciuri

• 4 din cele 5 deplasări jucate de Atalanta în acest campionat au fost GG3+

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru ambele echipe marchează (GG) este 1.62.

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Celălalt derby al etapei cu numărul 12 din Serie A este Inter Milano - Napoli, programat astăzi, la ora 21:45. 

Eliminată din cupele europene, Inter se concentrează pe campionat. Antonio Conte nu mai are nicio scuză în tentativa de a o detrona pe Juventus. Milanezii sunt într-o poziție favorabilă în acest moment. Ocupă locul secund, cu 24 de puncte strânse în 11 etape. Au și cel mai bun atac din campionat, 29 de goluri înscrise. Principalul marcator este belgianul Romelu Lukaku, cu 9 reușite. Conte nu îi poate folosi astăzi pe Nainggolan, Pinamonti, Vecino și Vidal.

Napoli are același obiectiv ca Inter, titlul în Serie A. Startul de sezon le dă și lor motive de optimism. Formația lui Gattuso e pe 3 în acest moment, cu 23 de puncte. Are a doua ofensivă din competiție, 26 de goluri înscrise. Ar fi avut și cea mai bună defensivă, dacă jocul cu Juventus n-ar fi fost pierdut la „masa verde”. Singura absență din tabăra oaspeților este cea a nigerianului Osimhen. 

Cele mai interesante informații înaintea disputei de pe Giuseppe Meazza:

• 4 goluri/meci e media în disputele lui Inter din acest sezon de Serie A. Media e una ridicată și în partidele lui Napoli, 3,4 reușite/meci

• toate cele 5 meciuri jucate de Inter pe teren propriu în actualul campionat au fost GG3+

• Napoli a marcat în toate deplasările din acest campionat

• 179 de șuturi a expediat Napoli spre porțile adverse în acest sezon. Inter a șutat de 176 de ori. Doar AC Milan stă mai bine decât cele două în această ierarhie

• Napoli are cele mai multe șuturi pe spațiul porților adverse, 71. Inter o urmează în acest clasament, cu 64 de lovituri cadrate.

Duelul dintre cele mai ofensive formații ale startului de sezon nu poate produce decât spectacol. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru ambele marchează (GG) este 1.52. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Juventus vs Atalanta
Pronostic:
ambele marchează
Cota
1.62
Inter vs Napoli
Pronostic:
ambele marchează
Cota
1.52
Cota finala: 2.46
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro