Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 6.09

BETANO
  • FC Bayern München - VfL Wolfsburg

Bayern vine dupa doua egaluri in Bundesliga si a pierdut prima pozitie, ocupata in acest moment de Leverkusen. Wolfsburg e intr-o forma foarte buna, iar in acest moment se claseasa in Top 6. Cred insa ca Bayern e echipa mai buna si cred ca va strange randurile pentru a nu o comite din nou. Merg fara emotii pe o victorie a bavarezilor.

  • FC Basel - BSC Young Boys Bern

”Derby” de titlu in Elvetia intre Basel si YB, echipele care an de an sunt favorite clare la trofeul de campioana. In meciurile directe dintre cele doua echipe am avut foarte multe goluri, dar si foarte multe cornere. Cred ca azi, daca una dintre echipe va deschide repede scorul, o sa avem un numar impresionant de lovituri de colt, iar pe asta si mizez.

cota2.ro

  • Liverpool FC - Tottenham Hotspur

Infirmeria e plina pe Anfield, insa Liverpool este vazuta favorita de bookmakeri. Totusi cred ca pana la ora jocului, cota pe Tottenham sa mai scada. Ambele echipe impart prima pozitie in acest moment, iar la cum stau lucrurile, cred ca Tottenham nu o sa piarda acest meci, ba mai mult, cred ca pot reusi un succes si o revansa fata de finala UCL de acum 2 ani.

  • Politehnica Iași - Academica Clinceni

La Iasi lucrurile nu sunt tocmai roz, insa s-au platit salarii, iar oamenii asteapta rezultate. Mai mult, se pare ca cei de acolo cauta un investitor serios care sa preia clubul si sa-l faca puternic. Clinceniul e o revelatie, asta e clar, insa la Iasi e destul de greu de castigat. Cred totusi ca echipa din Copou va reusi sa marcheze cel putin un gol astazi.

  • 1. FC Köln - Bayer 04 Leverkusen

Koln a legat trei rezultate pozitive la rand si a iesit putin din zona rosie a clasamentului. Azi dau insa peste liderul din Bundesliga, lider care a demolat Hoffenheim-ul etapa trecuta cu 4-1. E destul de greu pentru Koln sa reuseasca un rezultat pozitiv in acest meci, mai ales cand toate cifrele sunt de partea oaspetilor. Cred ca azi, oaspetii vor pleca cu cele trei puncte.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Bayern München vs VfL Wolfsburg
Pronostic:
FC Bayern München -1.00 AH
Cota
1.00
FC Basel vs BSC Young Boys Bern
Pronostic:
Peste 8.5 cornere
Cota
1.43
Liverpool FC vs Tottenham Hotspur
Pronostic:
Tottenham Hotspur marcheaza
Cota
1.40
Politehnica Iași vs Academica Clinceni
Pronostic:
Politehnica Iași marcheaza
Cota
1.44
1. FC Köln vs Bayer 04 Leverkusen
Pronostic:
Bayer 04 Leverkusen castiga minim o repriza
Cota
1.40
Cota finala: 4.04
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro