Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo București vs CFR Cluj

BETFAIR EXCHANGE

Dinamo București și CFR Cluj se întâlnesc astăzi, de la ora 20:30, în etapa cu numărul 14 din Liga 1. 

Dinamo traversează o formă bună din punct de vedere sportiv, cu 4 victorii consecutive, dintre care 3 în Liga 1. Seria excelentă a dus-o până pe locul 10 în campionat, la 4 puncte de play-off. Problemele administrative pun însă un mare semn de întrebare asupra viitorului clubului. Fanii fac minuni în această perioadă, strâng bani pentru cheltuielile curente și pentru a le oferi jucătorilor prime. Din salariile promise de șefii spanioli, „câinii” nu au încasat niciun euro în actuala stagiune. Lucrurile merg deocamdată, dar lotul devine din ce în ce mai subțire. Fotbaliștii își depun memorii și devin liberi, așa cum a fost și cazul antrenorului Cosmin Contra. Cele mai importante nume care au părăsit deja echipa sunt golgeterul Borja Valle și Isma Lopez. 

cota2.ro

CFR Cluj a fost eliminată din Cupa României, iar joi a părăsit și Europa League, după un meci foarte bun făcut pe terenul lui Young Boys Berna, dar pierdut dramatic, 1-2, cu două goluri primite în prelungiri. Se poate concentra acum pe campionat. Va lupta pentru al patrulea titlu consecutiv, dar având un alt antrenor pe bancă. Edi Iordănescu i-a luat locul lui Dan Petrescu, iar startul mandatului a fost unul reușit. A câștigat ambele meciuri jucate în Liga 1, 2-0 cu Poli Iași și 2-0 în derby-ul cu FCSB. În urma acestor rezultate, „feroviarii” au ajuns la 4 puncte de liderul CS Universitatea Craiova, formație pe care o va înfrunta în ultima etapă din 2020. Edi Iordănescu va alinia astăzi o formulă apropiată de cea ideală. Singurul fotbalist care nu joacă și ar putea emite pretenții la postul de titular este Billel Omrani. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Sezonul trecut, CFR Cluj a obținut 4 puncte din duelurile cu Dinamo, 1-0 și 0-0. Alte detalii interesante: 

• CFR Cluj a câștigat 5 din ultimele 6 meciuri contra lui Dinamo

• un singur gol a încasat CFR Cluj în ultimele 6 meciuri directe 

• ultima victorie obținută de Dinamo pe teren propriu împotriva lui CFR Cluj datează din 2015

• 6 goluri a încasat CFR în primele 13 meciuri, cea mai bună defensivă din campionat

• CFR Cluj e neînvinsă în deplasare sezonul acesta. A câștigat 5 din cele 6 meciuri, cu un golaveraj 10-2.

Dinamo s-a autodepășit în ultima perioadă, dar lucrurile nu pot funcționa în această manieră la infinit. Adversarul de astăzi este de alt calibru, o echipă transformată în bine de la venirea lui Edi Iordănescu. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria oaspeților este 1.91. Având în vedere că 3 din cele 6 deplasări ale CFR-ului s-au terminat cu scorul de 2-0 pentru clujeni, voi încerca la o miză mică și această variantă, cotată la 9.2!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Dinamo București vs CFR Cluj
Pronostic:
2
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: 9.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro