Ponturi Pariuri Fotbal AS Roma vs Torino

BETFAIR SPORTSBOOK

AS Roma și AC Torino se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în etapa cu numărul 12 din Serie A. 

Obiectivul celor de la AS Roma este asigurarea unui loc de Champions League la finalul sezonului. Până în acest moment, formația lui Paulo Fonseca ține aproape de vârful clasamentului. E pe 6, cu 21 de puncte. O eventuală victorie în disputa cu Torino ar duce-o până pe locul 4, la egalitate cu campioana Juventus. Roma se numără printre favorite și în Europa League. E calificată în șaisprezecimile de finală, câștigând o grupă din care au mai făcut parte Young Boys, CFR Cluj și CSKA Sofia. Va juca în faza următoare împotriva portughezilor de la Braga. Pentru disputa de astăzi, Fonseca nu îi poate folosi pe Cristante, Zaniolo, Pastore, Santon și Mancini. Cu excepția primului, suspendat, ceilalți reprezintă absențe de lungă durată. 

cota2.ro

Torino are emoții mari în privința retrogradării. După 11 etape a strâns doar 6 puncte, e penultima în clasament, iar postul lui Marco Giampaolo e în pericol. Rezultatele sunt dezastruoase, în ciuda unui lot mai mult decât decent, de prima jumătate a clasamentului. Pe lângă problemele deja existente, managerul italian nu îi poate folosi astăzi pe Ansaldi, Baselli și Verdi, toți accidentați. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Sezonul trecut, Roma și Torino și-au împărțit victoriile, fiecare pe terenul adversarei. A fost 2-0 în Capitală și 3-2 la retur. Alte informații interesante: 

• AS Roma a câștigat 6 din ultimele 7 meciuri de campionat jucate împotriva lui Torino

• 9 din ultimele 10 meciuri directe jucate pe terenul Romei au fost câștigate de gazde

• Torino a primit gol în ultimele 16 deplasări. A câștigat un singur meci în acest interval 

• Torino are totuși un jucător care prestează în continuare la parametri obișnuiți. Andrea Belotti a înscris 8 goluri în actuala stagiune

• Roma e neînvinsă pe teren propriu în acest campionat

• 4,2 goluri s-au marcat, în medie, în disputele lui Torino din acest sezon de Serie A. E cea mai ridicată medie din întreaga competiție

• media e una impresionantă și în cazul Romei, cu 3,6 reușite/partidă

• 27 de goluri a încasat Torino în acest sezon, cea mai slabă apărare din campionat. 

AS Roma trebuie să profite de pașii greșiți făcuți în această etapă de contracandidatele la pozițiile de Champions League (Milan, Juventus, Napoli, Sassuolo și Atalanta). În față e o echipă rănită, cu o apărare franjuri. Nu văd cum gazdele s-ar putea încurca astăzi. 

Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat 1 final și peste 2,5 goluri înscrise în meci are o cotă de 1.72. 


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
AS Roma vs Torino
Pronostic:
1 & peste 2.5 goluri
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: 7.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro