Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 5.69

BETANO
  • Sheffield United - Manchester United

Manchester are nevoie de cele trei puncte in acest meci cu lanterna rosie din Premier League pentru a reveni in TOP 6. Chiar daca in cupele europene nu a reusit lucruri nemaipomenite, in campionat, cei de la United sa descurca, iar etapa trecuta au remizat cu City in ”derby-ul” orasuluim Manchester. Sheffield e cea mai slaba echipa din campionat, acumuland doar un singur punct dupa primele 12 etape si avand un golaveraj de 5 - 21. Nu vad surprize aici si cred ca ”diavolii” se vor impune.

  • ACS Sepsi OSK - UTA Arad

Sepsi si UTA se intalnesc la Sf. Gheorghe si ma astept sa ne ofere un meci extrem de spectaculos, deoarece ambele echipe au un apetit ofensiv destul de interesant. Sepsi vine dupa succesul la scor de forfeit de la Medias, in fata Gazului, in timp ce aradenii au pierdut cu 2-1 pe teren propriu, in fata celor de la Universitatea Craiova. Cele doua echipe s-au intalnit doar in sezonul 2016-2017, atunci cand erau in Liga 2. In octombrie 2016, Sepsi s-a impus cu 4-1 pe teren propriu si tot pe teren propriu s-a impus si UTA in Aprilie 2017, cu scorul de 2-1. Ma astept si astazi la goluri si sper sa vad tabela schimbata de cel putin 3-4 ori.

cota2.ro

  • Dinamo București - CFR Cluj

Dinamo - CFR Cluj e meciul zilei de astazi din Liga 1. Dinamo vine dupa 4 succese consecutive: 3-0 vs Voluntari, 3-0 vs Viitorul (Cupa Romaniei), 1-0 vs FC Arges si 4-1 vs Politehnica Iasi. In ciuda acestor rezultate, foarte multi jucatori si-au depus memorii pentru a fi liberi de contract si se anunta lucruri interesante in iarna, la Dinamo. CFR Cluj vine dupa succesul cu FCSB din Gruia, scor 2-0 si avand in vedere ca din Europa League si Cupa Romaniei a fost eliminata, obiectivul lui Edi Iordanescu e destul de clar. Fiind doar axata pe campionat, cred ca CFR Cluj va avea un cuvant greu de spus si dupa parerea mea e principala favorita la titlu. Ma astept la un succes al oaspetilor, avand in vedere problemele gazdelor si foamea de puncte a ardelenilor.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sheffield United vs Manchester United
Pronostic:
Manchester United -1.00 AH
Cota
1.00
ACS Sepsi OSK vs UTA Arad
Pronostic:
Peste 2.00 goluri asiatice
Cota
1.75
Dinamo București vs CFR Cluj
Pronostic:
CFR Cluj -0.50 AH
Cota
1.90
Cota finala: 3.32
Profit: 16.24
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro