Ponturi Pariuri Fotbal CSU Craiova vs FCSB

BETFAIR EXCHANGE

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc astăzi, de la ora 20:30, în derby-ul etapei cu numărul 14 din Liga 1.

Craiova este prima în clasamentul Ligii 1, cu 31 de puncte acumulate în 13 etape. Sub comanda noului antrenor, Corneliu Papură, oltenii sunt neînvinși. Au remizat 0-0 la Botoșani, apoi le-au învins pe Gaz Metan, scor 3-1, și pe UTA, scor 2-1. Papură are câteva absențe astăzi, dar singura notabilă este a golgeterului Elvir Koljic. Bosniacul va lipsi o bună parte a sezonului, așa că U Craiova i-a adus înlocuitor. E vorba de Ivan Mamut, un vârf croat masiv, care nu a spart încă gheața în Liga 1, dar care domină careurile adverse. Vârful de 1,93 metri a înscris o dublă în Cupa României, cu Progresul Spartac, iar runda trecută a oferit două pase de gol. Cred că e momentul și pentru o reușită în campionat. Cealaltă achiziția ofensivă din iarnă s-a integrat perfect. Reagy Ofosu a înscris în ultimele 3 meciuri oficiale ale „juveților”. 

cota2.ro

FCSB ocupă poziția secundă, la un singur punct în spatele celor de la Craiova. Bucureștenii au întrerupt runda trecută o serie de 7 victorii consecutive, pierzând pe terenul campioanei CFR Cluj, scor 0-2. După o bună perioadă de timp, antrenorul Toni Petrea poate folosi toate vedetele din ofensivă, pe Florinel Coman, Dennis Man și Florin Tănase. Are însă și câteva absențe. Cea mai importantă e a fundașului central Andrei Miron, suspendat. Oaspeții vor trebui să improvizeze în acea poziție, iar nimeni din lotul nu are forța necesară pentru a-l marca pe Mamut.

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Sezonul trecut, FCSB a câștigat 3 din cele 4 meciuri directe (1-0, 2-0 și 4-1). Oltenii s-au impus în ultima dispută, 2-1. Alte informații interesante înaintea derby-ului de pe „Ion Oblemenco”:

• FCSB a înscris în 20 din cele 21 de meciuri directe disputate împotriva actualei Craiove

• ultimele două meciuri directe au fost GG3+

• FCSB are de departe cel mai bun atac din Liga 1, cu 34 de goluri marcate în 13 etape

• un singur meci fără gol marcat are FCSB în acest campionat, chiar runda trecută, cu CFR Cluj

• 3,7 goluri/meci s-au marcat, în medie, în disputele celor de la FCSB

• Ovidiu Hațegan va arbitra meciul de astăzi. A mai oficiat două partide ale FCSB-ului în acest sezon (3-0 cu Viitorul, 4-1 cu Botoșani) și una a Craiovei (1-0 cu Poli Iași)

• FCSB dă primii doi marcatori ai campionatului, Dennis Man cu 10 goluri și Florin Tănase cu 9

• 9 șuturi pe spațiul porții lui FCSB a avut Craiova la ultimul meci direct.

Meciul din Bănie se joacă cu locul 1 pe masă. Ultimele înfruntări directe dintre cele două rivale au fost unele ofertante pentru pariori, cu multe goluri, penalty-uri și tensiune. Cred că meciul din această seară se va încadra în nota precedentelor. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele formații marchează (GG) este 1.80. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
CSU Craiova vs FCSB
Pronostic:
Ambele marchează
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro