Ponturi Pariuri Fotbal Athletic Bilbao vs Huesca

BETFAIR EXCHANGE

Athletic Bilbao și Huesca se înfruntă în etapa cu numărul 14 din La Liga, astăzi, de la ora 22:00. 

Athletic Bilbao nu traversează cea mai bună perioadă. Bascii sunt pe locul 13 în La Liga, cu 14 puncte acumulate în 13 partide. Au un golaveraj negativ, 15-17, și nu au reușit să câștige în ultimele 4 meciuri. Au apărut primele voci care îl contestă pe antrenorul Gaizka Garitano, așa că ar fi timpul ca formația lui să livreze rezultatele așteptate. Mai ales că astăzi are la dispoziție aproape întreg lotul, cu excepția suspendaților Yeray Alvarez și Raul Garcia. Starurile din ofensiva lui Bilbao sunt așteptate să iasă la rampă. Inaki Williams, fotbalist care valora 40 de milioane de euro la startul sezonului, a înscris doar două goluri.

cota2.ro

Nou-promovata Huesca va avea probleme serioase în a se menține pe prima scenă. După 13 etape, aragonezii sunt penultimii în La Liga, cu 11 puncte. Au obținut o singură victorie până în acest moment, fiind însă campionii egalurilor, cu 8 X-uri. Michel, managerul formației, nu are foarte multe resurse, având la dispoziție unul dintre cele mai slabe loturi, cotat la sub 50 de milioane de euro. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Athletic Bilbao și Huesca s-au înfruntat de 4 ori în istorie, toate meciurile după august 2018. Bascii au câștigat în 3 rânduri (4-0, 4-0, 1-0), cealaltă dispută terminându-se la egalitate, scor 2-2. Alte informații interesante înaintea disputei de pe San Mames: 

• Bilbao a câștigat 3 din cele 5 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon și are un golaveraj foarte bun acasă, 8-4

• Huesca nu a câștigat nicio deplasare stagională. A încasat 14 goluri în cele 7 meciuri de pe teren străin

• în urmă cu 3 zile, Huesca a fost aproape de o rușine istorică. A înfruntat-o în Cupă pe Marchamalo, formație de Liga 4. După 90 de minute, scorul era 1-1, reușind să se impună cu 3-2 în prelungiri

• Bilbao, în schimb, a fost aproape de un rezultat mare pe terenul Realului, în condițiile în care a jucat 80 de minute în inferioritate. A pierdut în final cu 1-3, cu două goluri marcate târziu de madrileni

• 151 de șuturi a expediat Bilbao spre porțile adverse în actuala stagiune. Ocupă locul 5 în această ierarhie 

• Bilbao permite cele mai puține ocazii de gol adversarelor din La Liga. Doar 29 de șuturi pe poartă au expediat echipele care au înfruntat-o pe Athletic.

Bilbao are un lot de aproape 5 ori mai valoros decât Huesca. Bascii domină în disputele directe și speră să depășească ghinioanele din acest sezon. Jocul formației lui Garitano este unul demn de o poziție mai bună, unul care le-ar permite chiar să viseze la un loc de cupă european. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru 1 solist este 2.12.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Athletic Bilbao vs Huesca
Pronostic:
1
Cota
2.12
Cota finala: 2.12
Profit: 7.84
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro