Ponturi Pariuri Fotbal Union Berlin vs Borussia Dortmund

BETFAIR SPORTSBOOK

Union Berlin și Borussia Dortmund se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în etapa cu numărul 13 din Bundesliga. 

Union Berlin a depășit statutul de surpriză în Bundesliga. Formația din Capitală își confirmă rundă de rundă nivelul, practicând același fotbal total, indiferent de adversar. Union e pe locul 6 în prima ligă germană, cu 18 puncte acumulate în 12 partide. Și mai impresionant e apetitul ofensiv al elevilor lui Urs Fischer, care au înscris 25 de goluri până acum. Doar Bayern, Leverkusen și Stuttgart stau mai bine la acest capitol. Managerul elvețian are câțiva absenți, pe Andrich, Ingvartsen, Kruse, Pohjanpalo și Ujah, dar nimic care să îi dea planul tactic peste cap, demonstrând etapele precedente că se poate descurca fără ei. 

cota2.ro

Borussia Dortmund a pierdut puncte importante în lupta pentru titlu. A căzut pe locul 4, cu 22 de puncte, la 6 lungimi de liderul Bayer Leverkusen, iar rezultatele nefaste din ultima perioadă i-au fost fatale antrenorului Lucien Favre. Francezul a fost demis, iar astăzi va sta pe bancă Edin Terzic, fostul său asistent, în vârstă de 38 de ani. 

Explicația sincopelor din luna decembrie este, cel mai probabil, absența golgeterului Erling Haaland. Norvegianul a suferit o accidentare serioasă și nu va mai juca în acest an. În momentul accidentării, Haaland marcase deja 10 goluri, jumătate din totalul de reușite al formației. Pe lângă el, Dortmund nu se poate baza pe Thorghan Hazard, Meunier, Delaney și Schmelzer. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Campionatul trecut, în primele două înfruntări directe din istorie în Bundesliga, Union Berlin și Dortmund și-au împărțit victoriile. Nou-promovata se impunea cu 3-1 pe teren propriu, apoi pierdea clar, 0-5, la retur. Alte informații interesante: 

• Union Berlin a marcat în toate meciurile disputate în acest sezon

• Union nu a pierdut niciun meci din ultimele 5 jucate pe teren propriu

• ultimul meci jucat de Union pe teren propriu a fost chiar împotriva campioanei Bayern Munchen, încheiat la egalitate, scor 1-1

• ultimele 5 meciuri ale lui Union au fost GG

• cele mai recente 6 meciuri ale lui Dortmund, în toate competițiile, au fost GG

Union Berlin nu a pierdut în acest sezon cu formațiile de Champions League ale Germaniei, Bayern și Monchengladbach. Situația complicată din tabăra lui Dortmund le dă speranțe pentru un rezultat mare. Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat 1X și ambele formații marchează (1X & GG) are o cotă de 3.05. 


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Union Berlin vs Borussia Dortmund
Pronostic:
1X & GG
Cota
3.05
Cota finala: 3.05
Profit: 8.20
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro