Ponturi Pariuri Fotbal Universitatea Craiova vs FCSB

BETANO

Universitatea Craiova - FCSB

Universitatea Craiova primește vizita celor de la FCSB in aceasta seara, pe stadionul Ion Oblemenco. Oltenii vin după succesul de la Arad, contra celor de la UTA, scor 2-1, in timp ce FCSB vine dupa infrangerea de la Cluj in fata celor de la CFR, scor 0-2.

cota2.ro

Meciul e cu atât mai interesant pentru ca se întâlnesc primele două formații din Liga 1. E adevarat, CFR Cluj a egalat FCSB-ul dupa ce a câștigat aseară în Ștefan cel Mare cu 2-0 în fața celor de la Dinamo, iar etapa următoare primesc vizita Craiovei. Craiova si FCSB au oferit dueluri extrem de spectaculoase în ultimul timp, media golurilor fiind una destul de ridicată. Sunt foarte multe orgolii la mijloc si consider ca in astfel de meciuri, statistica e cam pe locul secund.

Ma astept la un duel cu destul de multe faulturi, multe faze de poarta si ma astept ca jocul sa fie mereu deschis în flancuri, acolo unde ambele echipe au jucători foarte buni, rapizi și care au si o tehnică foarte bună. Merg pe goluri azi si cred ca se vor marca minim trei, însă joc putin acoperit, in cazul in care se marcheaza fix doua sa pierdem doar jumătate din suma.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Universitatea Craiova vs FCSB
Pronostic:
Peste 2.25 goluri asiatice
Cota
1.80
1/2
Cota finala: 1.80
Profit: -5.00
Stake: 10
Status: 1/2 Pierdut

cota2.ro
cota2.ro