Ponturi Pariuri Fotbal Southampton FC vs Manchester City

NetBet
  • Southampton FC - Manchester City

Meci destul de dificil pentru trupa lui Pep Guardiola pe St. Mary's Stadium, impotriva celor de la Southampton. ”Sfintii” ocupa in acest moment un neasteptat loc 3, iar in ultimele 11 partide, au pierdut doar in fata celor de la Manchester United, scor 2-3. De partea cealalta, Manchester City e abia pe locul 9, insa are un meci in minus, iar cele trei puncte puse in joc au o foarte mare importanta. Daca gadele se vor impune, vor urma pana pe pozitia secunda, iar daca oaspetii vor castiga, vor intra in top 5.

Consider ca Manchester City va avea un meci extrem, extrem de dificil si cred ca vor incepe tare, asa cum o fac de obicei, cu pressing sus in primele 15 minute. O sa joc ce am mai jucat pe Manchester City si anume cornere. In Anglia in general, media cornerelor e destul de mare pentru ca majoritatea considera ca un corner e egal cu jumatate de penalty. Sunt de acord si cred ca daca o echipa ataca bine in flancuri si au jucatori buni la finalizare, au toate sansele sa obtina victoria.

cota2.ro

Cred ca Manchester City o sa o domine pe Southampton la acest capitol al loviturilor de colt, mai ales daca gazdele vor reusi sa marcheze. Cred ca prima repriza va fi castigata de Manchester City deoarece vor ataca mult, iar cornerele vor fi destul de multe. Cota pe handicapul de -1.50 la cornere in favoarea oaspetilor, cred ca e cam o paine de mancat.


Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
Southampton FC vs Manchester City
Pronostic:
Manchester City -1.50 Handicap Cornere - Prima Repria
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 9.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro