Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 3.65

BETANO
  • Parma - Juventus Torino

Juventus e favorita in duelul cu Parma si are nevoie de puncte pentru a tine aproape de primul loc. Parma nu e o echipa de speriat dupa parerea mea si e o echipa saraca in goluri in acest seon, mai ales pe propriul teren. Cred ca Juventus o sa se impuna destul de clar in acest duel.

  • Bayer 04 Leverkusen - FC Bayern München

Ne asteapta un spectacol total pe BayArena, asta e destul de clar. Intalnirile directe dintre Bayer Leverkusen si Bayern Munchen au fost tot timpul ”pline” de goluri. In ultimele 8 meciuri directe, ambele echipe au marcat, iar tabela s-a modificat de minim trei ori. Acest denodamant in vad si azi, avand in vedere calitatea celor doua echipe.

cota2.ro

  • RB Leipzig - 1. FC Köln

RB Leipzig e o echipa extrem de matura in joc si taxeaza orice greseala a adversarului. De curand acestia au reusit sa-l aduca pe Szoboszlai la echipa, iar calitatea cu siguranta a crescut. Koln a incasat 4 boabe etapa trecuta de la Leverkusen si nu vad cum astazi ar putea scapa fara minim 2-3.

  • Atletico Madrid - Elche CF

Atletico Madrid are un meci facil dupa parerea mea, in fata unei echipe de mijlocul clasamentului destul de ”cuminte”. Atletico imparte primul loc cu Sociedad si Real, iar orice pas gresit o poate costa pe Atletico. Ma astept ca in acest meci cu Elche, acestia sa se impuna destul de clar.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Parma vs Juventus Torino
Pronostic:
Juventus Torino -0.75 AH
Cota
1.41
Bayer 04 Leverkusen vs FC Bayern München
Pronostic:
Peste 2.75 goluri asiatice
Cota
1.43
RB Leipzig vs 1. FC Köln
Pronostic:
RB Leipzig -0.75 AH
Cota
1.35
Atletico Madrid vs Elche CF
Pronostic:
Atletico Madrid -1.00 AH
Cota
1.00
Cota finala: 2.72
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro