Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.22

BETANO

Biletul Zilei - Liga 1

AFC Hermannstadt - Politehnica Iasi

Atât cei de Sibiu, cât și cei de la Iasi sunt neplătiti, însă la oaspeti se pare ca problema o sa se rezolve. Din ce am inteles, multi nu au vrut să se antreneze la Hermannstadt, iar situația e destul de tensionată. Cred ca moldovenii trebuie sa mai strângă si puncte si cred ca astazi vor reuși să marcheze în fața unei formații cu moralul la pământ și fără niciun salariu încasat în acest sezon.

cota2.ro

FC Botosani - FC Voluntari

Moldovenii sunt favoriți în acest duel deoarece nu numai ca au o formație mai bună, ci și pentru ca joacă acasă, iar pe Municipal se castiga foarte greu, chiar si fara spectatori. In cele 9 meciuri directe de la Botosani, Voluntariul s-a impus doar o singură dată, iar în ultimele 6, cei de la Botosani s-au impus. Cred ca oaspeții nu au cum sa scape fără gol primit în acest duel.

Academica Clinceni - Dinamo București

La Dinamo, problemele sunt departe de a se fi terminat. Chiar daca au legat câteva victorii, a venit înfrângerea cu campioana en-titre, CFR Cluj, una destul de așteptată totusi. Dinamo are meci cu Clinceniul si dupa parerea mea e favorita, chiar dacă Academica au câțiva jucători experimentați. Vad un duel cu multe reușite, asa cum au cam fost majoritatea întâlnirilor directe. Cred ca Dinamo o sa marcheze astăzi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
AFC Hermannstadt vs Politehnica Iasi
Pronostic:
Politehnica Iasi marcheaza
Cota
1.40
FC Botosani vs FC Voluntari
Pronostic:
FC Botosani marcheaza
Cota
1.22
Academica Clinceni vs Dinamo București
Pronostic:
Dinamo București marchează
Cota
1.30
Cota finala: 2.22
Profit: 8.54
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro