Ponturi Pariuri Fotbal Tottenham vs Leicester

BETFAIR EXCHANGE

Tottenham Hotspur și Leicester City se întâlnesc astăzi, de la ora 16:15, în etapa cu numărul 14 din Premier League. 

Jocul rezultatelor din ultima săptămână a dus-o pe Tottenham pe locul 3 în Premier League, cu 25 de puncte obținute în primele 13 etape. Diferența față de Liverpool a crescut la 5 puncte, așa că Jose Mourinho nu își mai permite niciun pas greșit. „The Special One” are la dispoziție aproape tot lotul, cu excepția lui Lamela, accidentat, și a lui Gareth Bale, incert. 

cota2.ro

Leicester vine după un eșec cu Everton, scor 0-2, dar ocupă în continuare loc de UEFA Champions League. E pe 4, cu un punct sub adversara directă de astăzi. Brendan Rogers e ceva mai ghinionist decât Mourinho. Are 3 absențe importante, toate în linia defensivă. E vorba de Pereira, de Soyuncu, revelația sezonului trecut, și de Castagne, cea mai importantă achiziție a verii. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Sezonul trecut, victoriile au fost împărțite. Tottenham a câștigat clar pe White Hart Lane, scor 3-0, în timp ce Leicester s-a impus pe teren propriu, scor 2-1. Alte informații interesate: 

• în cel mai recent meci direct, câștigat de Tottenham cu 3-0, Harry Kane a marcat o dublă

• atacantul englez traversează o formă excelentă și acum. A înscris 9 goluri și a oferit 10 pase decisive până în acest moment al sezonului. Niciun fotbalist din Premier League nu a contribuit la mai multe reușite decât el 

• Tottenham a câștigat 4 din ultimele 5 înfruntări directe cu Leicester

• Tottenham a câștigat ultimele 6 meciuri oficiale jucate pe teren propriu, în toate competițiile

• 5 din cele 6 meciuri câștigate pe White Hart Lane au fost la 0

• Leicester a câștigat o singură deplasare din ultimele 4 oficiale, împotriva ultimei clasate, Sheffield, scor 2-1, cu un gol marcat de Vardy în minutul 90

Jose Mourinho a pornit un război al declarațiilor cu Jurgen Klopp. Pentru a nu cădea în derizoriu, portughezul are nevoie să dea o replică pe măsură, după victoria incredibilă obținută ieri de Liverpool, 7-0 cu Crystal Palace. „The Special One” se bazează și astăzi pe perechea Son-Kane, cea mai eficientă din Premier League. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui Tottenham este de 2.20. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Tottenham vs Leicester
Pronostic:
1
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro