Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Leeds United

BETFAIR SPORTSBOOK

Manchester United și Leeds United se înfruntă astăzi, de la ora 18:30, în runda cu numărul 14 din Premier League. 

Manchester United e neînvinsă în ultimele 6 meciuri din Premier League și ocupă locul 7, cu 23 de puncte. Are însă două meciuri mai puține jucate față de primele clasate, Liverpool și Everton. Seria bună din campionat n-a fost confirmată și în Champions League. „Diavolii roșii” au pierdut ultimele două partide din grupă, acasă cu PSG și în deplasare cu Leipzig și au ajuns în Europa League. Ole Gunnar Solskjaer are la dispoziție cei mai buni jucători astăzi, cu excepția cu Edinson Cavani, incert din cauza unei accidentări musculare. 

cota2.ro

Nou-promovata Leeds reprezintă o încântare pentru ochii fanilor fotbalului. Într-un campionat în care majoritatea formațiilor mici preferă să se închidă, Bielsa adoptă o strategie kamikaze, se ia la trântă cu orice adversar. Nu are de fiecare dată câștig de cauză, dar meciurile sunt mereu spectaculoase. În primele 13 meciuri, Leeds a strâns 17 puncte. Ocupă locul 14, dar are cel mai bun atac dintre formațiile aflate în a doua jumătate a clasamentului. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Singura înfruntare directă recentă dintre Manchester United și Leeds e reprezentată de un amical jucat în iulie 2019 și câștigat clar de „diavoli”, scor 4-0. Informațiile cu adevărat importante: 

• câte 22 de goluri au marcat până acum atât Manchester United, cât și Leeds

• Leeds a marcat în toate deplasările din acest sezon, inclusiv pe terenul lui Liverpool (3-4) sau pe cel al lui Chelsea (1-3)

• Manchester are probleme pe teren propriu în acest sezon, reușind să câștige un singur meci din cele 6 jucate în campionat

• ultimele 3 meciuri jucate de Leeds au fost GG3+

• 3,6 goluri s-au marcat, în medie, în disputele lui Leeds din acest sezon. Doar meciurile lui Liverpool au fost mai spectaculoase

• media e una impresionantă și în duelurile lui United, 3,4 goluri/meci. E a treia din Premier League

• 199 de șuturi spre porțile adverse a expediat Leeds în acest sezon. E pe locul 3 în această ierarhie, după coloșii Liverpool și Manchester City

• la șuturi pe spațiul porților adverse, Leeds stă și mai bine. E pe 2, după Liverpool, cu 74 de execuții cadrate. 

Când joacă Leeds, e spectacol. Astăzi, cu atât mai mult, cu cât adversară e United, o formație cu calitate extraordinară în atac. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru pariul combinat ambele marchează și peste 3,5 goluri în meci (GG4+) este 2.25. 


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Manchester United vs Leeds United
Pronostic:
Ambele marchează și peste 3.5 goluri în meci
Cota
2.25
Cota finala: 2.25
Profit: 6.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro