Ponturi Pariuri Fotbal Sassuolo vs AC Milan

BETFAIR SPORTSBOOK

Sassuolo și AC Milan se întâlnesc astăzi, de la ora 16:00, într-un derby de clasament al etapei cu numărul 13 din Serie A. 

Sassuolo a început perfect sezonul, a stat în fruntea clasamentului o bună perioadă de timp, dar a pierdut din turație. În acest moment ocupă locul 6, cu 23 de puncte, și un golaveraj 22-13. De Zerbi, antrenorul gazdelor, nu îi poate folosi astăzi pe Locatelli, suspendat, și pe Romagna, accidentat. Starurile din ofensivă, Berardi și Caputo, ambii cu câte 5 goluri stagionale, vor fi pe teren. 

cota2.ro

AC Milan e în continuare prima în Serie A, dar simte răsuflarea rivalelor Inter și Juventus. „Diavolii” mai au un singur punct avans, iar absența lui Zlatan Ibrahimovic e resimțită. Nu neapărat în ofensivă, unde trupa lui Stefano Pioli continuă să fie eficientă, ci la nivelul întregului joc. Zlatan părea un comandandant pe teren, aducea un plus de agresivitate și de disciplină. Suedezul este incert astăzi, în timp ce Bannacer, Gabbia, Hernandez, Kjaer și Rebic vor lipsi cu siguranță. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Ultimul meci direct, jucat în iulie, a fost câștigat de AC Milan, chiar pe terenul lui Sassuolo, scor 2-1. Alte detalii interesante: 

• 44 de goluri a înscris Sassuolo pe teren propriu campionatul trecut. Doar Atalanta, Juventus și Lazio au reușit mai multe

• AC Milan a câștigat ultimele 4 deplasări contra lui Sassuolo

• AC Milan a marcat în toate cele 11 deplasări din acest sezon, indiferent de competiție. E neînvinsă pe teren străin

• 3,3 goluri s-au marcat, în medie, în disputele lui AC Milan din acest campionat

• media e una ridicată și în meciurile lui Sassuolo, 2,9 goluri/partidă

• 195 de ocazii de gol și-a creat AC Milan în această stagiune. Doar Napoli stă mai bine, cu o ocazie în plus

• Sassuolo a șutat de 153 de ori spre porțile adverse. 

• ultimele două meciuri disputate de AC Milan s-au terminat cu același rezultat, 2-2, împotriva celor de la Parma și Genoa. Milanezii au fost conduși în ambele dispute. 

AC Milan nu are voie să greșească în cursa pentru primul titlu din ultimul deceniu. Adversara este însă una incomodă, o echipă căreia îi place să iasă la joc și care are arme pentru a marca. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru pariul combinat ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri în meci, este 1.75. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Sassuolo vs AC Milan
Pronostic:
Ambele marchează & peste 2.5 goluri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 4.50
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro