Ponturi Pariuri Fotbal Atalanta vs AS Roma

BETFAIR EXCHANGE

Atalanta e măcinată de conflicte interne. Starul Papu Gomez și antrenorul Gian Piero Gasperini au recunoscut public problemele. Poate că acesta este și motivul formei slabe pe care o traversează cea mai spectaculoasă echipă a sezonului trecut. Cu un lot aproape neschimbat, Atalanta e doar pe locul 8 în Serie A, cu 18 puncte obținute în 11 meciuri. Și-a spălat din păcate cu calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, terminând pe locul secund într-o grupă cu Liverpool, Ajax și Midtjylland. Pe lângă Gomez, exclus din lot, Gasperini nu îi poate folosi pe Caldara și Pasalic. 

AS Roma pare capabilă să se lupte până la final pentru un loc de Champions League. În acest moment ocupă poziția a 4-a, cu 23 de puncte acumulate în 12 meciuri. Managerul Paulo Fonseca nu îi poate folosi astăzi pe Pastore, Zanioli și Santon. Primele două absențe sunt unele de lungă durată, așa că portughezul e obișnuit să gândească strategia fără ei. Romanii au doi fotbaliști care au impresionat în această parte a campionatului, francezul Jordan Veretout, autor a 6 goluri, și armeanul Henrikh Mkhitaryan, marcator a 7 goluri și autor a 5 pase decisive. 

cota2.ro

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Sezonul trecut, Atalanta a câștigat ambele dispute directe, 2-0 și 2-1: Alte informații interesante: 

• 4 din ultimele 5 partide directe au fost GG3+

• meciurile directe din urmă cu două sezoane au fost unele cu adevărat speciale, ambele terminându-se la egalitate, scor 3-3

• 3,7 goluri/meci s-au marcat în disputele Romei din acest sezon de Serie A

• și partidele Atalantei au o medie impresionantă, 3,5 goluri/meci

• 18 din ultimele 21 de meciuri jucate de Roma în Serie A au fost peste 2,5 goluri 

• în 11 din ultimele 13 meciuri directe jucate pe terenul celor de la Atalanta s-au marcat peste 2,5 goluri

Indiferent de formă, Atalanta rămâne o echipă cu potențial ofensiv imens. Roma e într-un moment excelent al sezonului, pe care trebuie să îl prelungească cel puțin până la mini-vacanța de iarnă. Pe Betfair Exchange, cota pentru minim un gol marcat de Mkhitaryan în acest meci este de 3.35, mi se pare excelentă!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Atalanta vs AS Roma
Pronostic:
Mkhitaryan înscrie
Cota
3.35
Cota finala: 3.35
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro