Ponturi Pariuri Fotbal FC Botoșani vs FC Voluntari

BETFAIR SPORTSBOOK

FC Botoșani primește vizita celor de la FC Voluntari, astăzi, de la ora 16:30, într-un meci din runda cu numărul 15 a Ligii 1. 

FC Botoșani e neînvinsă în ultimele 5 meciuri oficiale, 4 în Liga 1 și unul în Cupa României. Datorită aceste serii, moldovenii au ajuns pe locul 8 în Liga 1, cu 17 puncte, la doar 3 lungimi de play-off. Cu o victorie astăzi s-ar afla în obiectivul stabilit la startul sezonului. Formația lui Marius Croitoru este una dintre cele mai spectaculoase din Liga 1, cu un joc ofensiv, indiferent de adversar. În ultimele două etape, victoria cu Viitorul și remiza cu Astra, au ieșit în evidență doi fotbaliști. Vârful Keyta a marcat toate cele 3 goluri, în timp ce sirianul Mahmoud Al-Mawas se dovedește a fi mai mult decât o lovitură de marketing. 

cota2.ro

FC Voluntari e în degringoladă. A pierdut 7 din ultimele 9 meciuri și a intrat în zona nisipurilor mișcătoare. E pe locul 13 în clasament, cu 14 puncte. Are un avans de doar 3 lungimi față de ultima clasată, Poli Iași. Postul lui Mihai Teja este în pericol, așa că tensiunea din lotul ilfovenilor este una crescută. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Sezonul trecut, FC Botoșani a câștigat ambele dispute directe. A fost un categoric 4-1 pe teren propriu și 2-1 în deplasare. Alte informații interesante: 

• 20 de goluri a înscris FC Botoșani în acest sezon. Are al 3-lea atac din Liga 1, după FCSB și Sepsi 

• 4 puncte a strâns FC Voluntari în cele 6 deplasări stagionale. Le-a pierdut pe ultimele 3, cu FC Argeș, Dinamo și Hermannstadt

• în ultimele 5 meciuri oficiale, FC Voluntari a permis adversarelor să expedieze, în medie, peste 8 șuturi pe spațiul porții

• FC Botoșani a câștigat ultimele 6 meciuri directe jucate pe teren propriu contra lui FC Voluntari

• golaverajul în cele 6 partide este 12-1

• Botoșani are un lot cu 3 milioane de euro mai valoros decât cel al Voluntariului.

FC Botoșani are o șansă importantă să ajungă pe loc de play-off, împotriva unei formații fără orizont în ultima perioadă. O să aleg un pariu combinat, pe Betfair Sportsbook, 1 final și peste 1,5 goluri înscrise în meci, la o cotă de 2.18. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FC Botoșani vs FC Voluntari
Pronostic:
1 & Peste 1.5 goluri
Cota
2.18
Cota finala: 2.18
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro