Ponturi Pariuri Fotbal Wolfsburg vs Stuttgart

BETFAIR SPORTSBOOK

VfL Wolfsburg și VfB Stuttgart se înfruntă astăzi, de la ora 19:00, în etapa cu numărul 13 din Bundesliga. 

Wolfsburg este o candidată la locurile de cupe europene în acest sezon. A acumulat 21 puncte în primele 12 runde și ocupă locul 6 în Bundesliga. O eventuală victorie astăzi ar duce-o până pe locul 4, peste Union Berlin și Dortmund. Runda trecută, „lupii” au pierdut pe terenul lui Bayern, scor 1-2, într-un meci în care și-a creat nu mai puțin de 17 ocazii, trimițând 7 șuturi pe spațiul porții lui Neuer. Antrenorul austriac Oliver Glasner nu îi poate folosi astăzi pe Malli și Mehmedi, în timp ce Brooks este incert. 

cota2.ro

Stuttgart are un sezon excelent pentru o nou-promovată. E pe locul 7 după primele 12 runde, cu 18 puncte. Are și un golaveraj impresionant, 26-19. Doar 3 echipe au un atac mai bun, Bayern, Leverkusen și Union Berlin. Managerul american Pellegrino Matarazzo are și el 4 absenți pentru disputa de astăzi, pe Al Ghaddioui, Cisse, Karazor și Thommy. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Ultimele meciuri directe au avut loc în urmă cu două sezoane. Wolfsburg a câștigat atunci pe teren propriu, scor 3-0. Stuttgart s-a răzbunat la retur, 2-0. Alte informații interesante: 

• ultimele 4 meciuri jucate de Wolfsburg au fost GG 3+ (5-3 cu Bremen, 2-2 cu Koln, 2-1 cu Frankfurt și 1-2 cu Bayern) 

• ultimele 8 meciuri ale lui Stuttgart au fost GG. În cele mai recente 5 înfruntări s-au marcat de fiecare dată și peste 2,5 goluri

• Stuttgart a înscris în toate deplasările stagionale

• 3,8 goluri s-au marcat, în medie, în meciurile în care a fost implicată Stuttgart în acest sezon de Bundesliga. Doar meciurile lui Bayern au fost mai ofertante

• Wout Weghorst, atacantul lui Wolfsburg, a înscris 9 goluri în ultimele 9 meciuri oficiale

• Daniel Didavi, mijlocașul ofensiv al lui Stuttgart, a înscris de-a lungul anilor 4 goluri împotriva lui Wolfsburg. E victima lui favorită în Bundesliga

• Silas Wamangituka, congolezul din atacul lui Stuttgart, a marcat 5 goluri și a oferit o pasă decisivă în ultimele 5 meciuri oficiale. Argentinianul Gonzalez e și el în formă, 4 goluri și un assist în aceeași perioadă. 

Nimeni nu se aștepta ca Wolfsburg - Stuttgart să fie un meci pentru locurile de cupe europene în acest moment al sezonului. Jocul celor două formații merită însă acest lucru. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru pariul combinat ambele marchează și peste 2,5 goluri în meci este 1.75. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Wolfsburg vs Stuttgart
Pronostic:
Ambele marchează & Peste 2.5 goluri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro