Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs ACS Sepsi OSK

BETANO

FCSB - ACS Sepsi OSK

FCSB arata ca in acest sezon ca e o echipă cu șanse mari la titlu. Chiar dacă a pierdut în fața CFR-ului, în Gruia, a făcut un meci extraordinar de bun în fața Craiovei, pe care a dominat-o autoritar în repriza a doua si daca meciul se termina 5-6 la 0 în favoarea ros-albastrilor nu cred ca se supăra nimeni.

cota2.ro

Sepsi ocupa pozitia a patra in acest moment, o poziție deloc rea. Totusi, cei de la Sepsi practica un fotbal ofensiv, iar acest lucru se vede. Covasnevii vin după două succese la scor de forfeit, în fața celor de la Gaz Metan Mediaș și UTA Arad. Cu siguranta aceștia sunt montati si vor sa-si ia o revanșă după ce au pierdut finala Cupei României în fața celor de la FCSB, însă nu o sa fie usor deloc.

Meciul FCSB - Sepsi se va disputa la Mogoșoaia din cauza ca acoperișul Arenei Naționale riscă să se prăbușească dupa ce zăpada căzută acum ceva timp a cauzat probleme. Chiar si in aceste conditii, cred ca FCSB si CFR sunt cu 2-3 clase peste tot ce înseamnă Liga 1 în momentul de față si cred ca se vor impune în fața celor de la Sepsi si vor încheia acest tur în fotoliul de lider.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FCSB vs ACS Sepsi OSK
Pronostic:
FCSB -1 AH
Cota
2.07
Cota finala: 2.07
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro