Ponturi Pariuri Fotbal Karlsruher vs Hamburg

BETFAIR EXCHANGE

Karlsruher și Hamburger SV se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în runda cu numărul 13 din 2.Bundesliga, al doilea eșalon fotbalistic al Germaniei. 

Karlsruher s-a salvat in-extremis de la retrogradare în stagiunea precedentă. A încheiat prima deasupra liniei, cu 37 de puncte, la fel ca Nurenberg, dar a avut un golaveraj mai bun cu două goluri. Formația antrenată de Christian Eichner pare să fie mai linișită în actuala stagiune. E pe 14 acum, cu 16 puncte, un avans de 5 lungimi față de Sandhausen, echipa care ocupă locul de baraj. Karlsruher dă și un marcator de top 10 în 2.Bundesliga, pe atacantul Philipp Hofmann, autor a 6 goluri. 

cota2.ro

Hamburg parcă trăiește un deja vu. A pornit și acest sezon drept mare favorită la promovare, având cel mai bun lot, a început în forță, apoi a clacat pe parcurs. În acest moment ocupă locul 4, cu 23 puncte. Poate încheia anul 2020 pe locul secund, unul direct promovabil, în eventualitatea unei victorii obținute astăzi. Managerul Daniel Thioune așteaptă ca golgeterul Simon Terodde să iasă din nou la rampă. A marcat câte o dublă în precedentele două etape, în victoriile cu Darmstadt, scor 2-1, și Sandhausen, scor 4-0. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Sezonul trecut, Hamburger SV a câștigat ambele meciuri directe. A fost 4-2 pe terenul lui Karlsruher și 2-0 acasă. Alte informații interesante: 

• 37 de ocazii de gol (21-16) și-au creat Karlsruher și Hamburg în cel mai recent meci direct jucat pe Wildparkstadion 

• ultimele 3 meciuri disputate de Karlsruher au fost GG3+

• 2,9 goluri e media în meciurile lui Karlsruher din acest sezon

• 25 de goluri a marcat Hamburg în actuala stagiune, cel mai bun atac, la egalitate cu Furth

• disputele în care e implicată Hamburg au cea mai ridicată medie din 2.Bundesliga, 3,4 goluri/meci

• 13 goluri a înscris Simon Terodde, atacantul lui Hamburg, în această stagiune. E golgeterul ligii secunde 

• Hamburg a înscris în toate deplasările din acest sezon.

Hamburg vine după două victorii consecutive, cu prestații entuziasmante ale golgeterului Terodde. Karlsruher, echipa cu cel mai bun atac din a doua jumătate a clasamentului, e pregătită să opună rezistență. Anticipez un meci spectaculos, cu multe șanse de gol, asemănător cu ultima dispută directă de pe Wildparkstadion. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 2,5 goluri înscrise în meci este 1,81. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Karlsruher vs Hamburg
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.81
Cota finala: 1.81
Profit: 4.86
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro