Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Sepsi

BETFAIR EXCHANGE

FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe se întâlnesc astăzi, de la ora 20:30, în ultima etapă de Liga 1 din anul 2020. 

FCSB a obținut o victorie vitală runda trecută, în deplasarea de la Craiova, scor 2-0. Bucureștenii au trecut pe primul loc în Liga 1, cu 33 de puncte, două avans față de olteni și trei față de campioana CFR Cluj. Antrenorul Toni Petrea poate folosi astăzi o formulă aproape de cea ideală. Singurul absent important este atacantul Sergiu Buș. Vor fi însă pe teren starurile din atac. Dennis Man a înscris o dublă cu Craiova și a ajuns la 12 goluri în acest sezon, golgeterul competiției. Florin Tănase e pe locul 2 în ierarhia marcatorilor, cu 9 goluri. Florinel Coman și-a revenit după o accidentare și vrea să iasă la rândul său la rampă. 

cota2.ro

Sepsi Sf. Gheorghe e aproape sigură de prezența în play-off la finalul acestui sezon. Trupa lui Leo Grozavu e pe locul 4, imediat după cele 3 candidate la titlu, cu 26 de puncte. Are și un golaveraj impresionant, al doilea atac, 23 de goluri marcate, și doar 12 primite. Absenții covăsnenilor pentru disputa de astăzi sunt Istvan Fulop, Dumiter și Dimitrov. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Sezonul trecut, FCSB și Sepsi s-au întâlnit de 3 ori. În campionat a fost 0-0 și 2-1 pentru bucureșteni, care s-au impus și în finala Cupei României, scor 1-0. Raportul de forțe pare altul acum. Cele mai interesante informații despre meciul care se va juca în complexul de la Mogoșoaia: 

• FCSB a marcat câte două goluri în toate cele 4 meciuri directe jucate pe teren propriu contra lui Sepsi

• FCSB a câștigat toate meciurile jucate pe teren propriu în acest sezon

• golaverajul lui FCSB pe teren propriu este unul senzațional, 21 de goluri marcate și 3 primite

• Sepsi n-a pierdut în ultimele 5 meciuri de Liga 1

• 10 goluri a înscris Sepsi în ultimele 4 partide de campionat

• FCSB și Sepsi sunt cele mai ofensive formații din competiție, cu 36, respectiv 23 de goluri marcate

• în 5 din ultimele 6 deplasări ale lui Sepsi s-au marcat peste 2,5 goluri

• 7 șuturi pe spațiul porții a expediat FCSB în derby-ul cu Craiova, lovind de două ori și bara

• Sepsi și-a creat câte 9 ocazii de gol în ultimele două meciuri, victoriile cu același scor, 3-0, contra lui Gaz Metan și UTA.

Turul de campionat ne-a păstrat ce e mai frumos pentru finalul lui 2020. FCSB e o mașinărie de goluri sub comanda lui Toni Petrea și Neubert, o formația care pune presiune din primul până în ultimul minut. Sepsi știe însă cum să riposteze, are jucători excelenți pentru contraatac. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 2,25 goluri înscrise în meci este 2.00, ceea ce înseamnă că avem nevoie de minim 3 goluri pentru a câștiga pariul, iar dacă se înscriu fix 2, pierdem doar jumătate din miză, iar jumătate este rambursată.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FCSB vs Sepsi
Pronostic:
Peste 2.25 goluri
Cota
2.00
1/2
Cota finala: 2.00
Profit: -5.00
Stake: 10
Status: 1/2 Pierdut

cota2.ro
cota2.ro