Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs CSU Craiova

BETFAIR EXCHANGE

CFR Cluj și Universitatea Craiova se înfruntă astăzi, de la ora 21:00, în ultimul meci de Liga 1 din anul 2020. 

CFR Cluj părea să fi pierdut teren în lupta la titlu cu FCSB și Craiova, dar înlocuirea lui Dan Petrescu cu Edi Iordănescu a schimbat raportul de forțe. Campioana en-titre a câștigat toate cele 3 meciuri cu noul antrenor, inclusiv derby-ul cu FCSB, și a ajuns la 30 de puncte. E la o lungime în spatele adversarei de astăzi și la 4 de lider. „Feroviarii” mai au un avantaj. Au scăpat de celelalte două comppetiții, Cupa României și Europa League, iar acum se pot concentra doar pe Liga 1. Edi Iordănescu nu îi poate folosi astăzi pe Mike Cestor, Billel Omrani și Mario Rondon, dar lotul este unul suficient de bine construit pentru a nu simți aceste absențe. 

cota2.ro

CS Universitatea Craiova vine după un eșec usturător cu FCSB. Nu neapărat prin proporția scorului, 0-2, ci prin maniera de joc. În repriza secundă oltenii au fost inexistenți și le-au permis adversarilor să își creeze ocazie după ocazie. După demisia lui Cristiano Bergodi, pe bancă a rămas veșnica soluție de avarie, Corneliu Papură. Noul tehnician nu îi poate folosi astăzi pe Ivanov și pe golgeterul Elvir Koljic. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Ultimul meci direct a fost unul cu cântec. S-a jucat pe 3 august, pe „Ion Oblemenco”, cu titlul pe masă. CFR Cluj a întors de la 1-0, s-a impus cu 3-1 și a obținut un nou trofeu de campioană. Alte informații interesante: 

• 6-1 a fost raportul șuturilor pe poartă în ultimul meci direct, în favoarea celor de la CFR Cluj

• CFR Cluj a câștigat 4 din ultimele 5 meciuri directe contra Craiovei

• CFR Cluj a câștigat 5 din ultimele 7 meciuri directe jucate pe teren propriu

• 100% e procentajul victoriilor lui Edi Iordănescu în Liga 1 de la revenirea în Gruia, toate cu același scor, 2-0. Adversare au fost Poli Iași, FCSB și Dinamo

• 6 goluri a primit CFR Cluj în primele 14 etape, cea mai bună defensivă din campionat

• Mamut, atacantul Craiovei, nu a marcat niciun gol în acest sezon. Andrei Ivan are o singură reușită. Oltenii nu au găsit soluții pentru înlocuirea golgeterului Koljic. 

Edi Iordănescu a schimbat fața celor de la CFR Cluj, a readus bucuria de a juca. Antrenorul campioanei are și o dispută personală cu Corneliu Papură, lucru care adaugă o motivație în plus. Craiova nu are cum să își fi revenit, nici fizic, dar nici moral, după bătaia încasată de la FCSB. Sunt îndeplinite toate condițiile ca gazdele să încheie anul cu un triumf. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui CFR Cluj este 1.91

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
CFR Cluj vs CSU Craiova
Pronostic:
1
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro