Ponturi Pariuri Fotbal Leicester vs Manchester United

BETFAIR SPORTSBOOK

Leicester City și Manchester United se întâlnesc astăzi, de la ora 14:30, în primul meci al etapei de Boxing Day din Premeir League. 

Leicester și-a depus candidatura pentru un loc de Champions Legue. După 14 etape ocupă locul 2, cu 27 de puncte, 4 sub liderul Liverpool. „Vulpile” vin și cu un moral excelent. Etapa precedentă au învins-o fără drept de apel pe Tottenham, scor 2-0. Brendan Rogers și-a recuperat aproape toți absenții, cu excepția lui Pereira și Soyuncu. Vardy, golgeterul lui Leicester, e într-o formă excelentă. A punctat deja de 11 ori și a oferit 4 pase decisive în acest sezon. 

cota2.ro

Manchester United e probabil cea mai subestiamtă formație din Premier League. Grupa lui Ole Gunnar Solskjær e pe locul 3, cu 26 de puncte, și un meci mai puțin disputat față de vecinele de clasament. „Diavolii roșii” au o ofensivă de invidiat, cu 28 de goluri înscrise. Etapa trecută a obținut o victorie impresionantă, 6-2 contra lui Leeds. Managerul norvegian are la dispoziție cei mai buni jucători, cu excepția fundașilor Jones și Rojo. McTominay e incert. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Manchester United a câștigat ambele meciuri din sezonul trecut, 1-0 și 2-0. Cele mai interesante detalii despre disputa de pe King Power Stadium:

• 3,8 goluri e media în disputele în care a fost implicată Manchester United în acest sezon de Premier League

• media e una ridicată și în cazul lui Leicester, 3,1 goluri/meci

• 7 din ultimele 9 meciuri ale lui Manchester United au fost GG4+

• Manchester United a marcat în ultimele 25 de deplasări oficiale. Ultimul meci pe teren străin fără gol marcat a fost în luna ianuarie 2020, 0-2 cu Liverpool

• 8 goluri a marcat Leicester din penalty-uri în acest sezon, cele mai multe din Premier League. Dovadă că „vulpile” ajung des în careul advers. United stă și ea bine la această categorie, locul 3, cu 4 lovituri de pedeapsă.

• Manchester United a marcat în ultimele 12 meciuri jucate pe terenul lui Leicester.

Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat ambele marchează și peste 2,5 goluri în meci (GG3+) are o cotă 1.86

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Leicester vs Manchester United
Pronostic:
GG3+
Cota
1.79
Cota finala: 1.79
Profit: 4.74
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro