Ponturi Pariuri Fotbal Leicester City vs Manchester United

BETFAIR EXCHANGE

Leicester City - Manchester United

Leicester City primeste vizita celor de la Manchester United in etapa cu numatul 15 din Premier League, chiar de Boxing Day, pe King Power Stadium, de la 14:30. Leicester City ocupa in acest moment locul secund in campionat si vine dupa un succes in ultima etapa, 2-0 cu Tottenham, in deplasare. Manchester United se afla si ea pe podium fiind la doar un punct in spatele adversarei de astazi. Acestia vin, deasemenea, dupa un succes in ultima etapa, 6-2 cu Leeds pe propiul teren.

cota2.ro

  • Pe teren propriu, in Premier League, in acest sezon, Leicester City a jucat 7 partide, dintre care a castigat 3 si a pierdut 4. In aceste 7 meciuri, Leicester a marcat de doar 9 ori si a primit 10 goluri. Golgeterul ”vulpilor” din acest seon, pana in momentul de fata, este Jamie Vardy, englezul marcand de 11 ori in primele 14 etape.
  • Pe teren strain, in Premier League, in acest seon, Manchester United a jucat 6 partide, reusind sa le castige pe toate. In aceste 6 meciuri, Manchester United a marcat de 19 ori si a primit 9 goluri. Golgeterul ”diavolilor” din acest seon, pana in momentul de fata, este Bruno Fernandes, portughezul marcand de 9 ori in primele 13 etape.
  • In ultimele 13 partide directe din Premier League, Manchester United a castigat 69% din meciuri (9), 23% din meciuri s-au terminat la egalitate (3), iar in 8% din meciuri, Leicester City s-a impus (1). In 85% dintre aceste meciuri (11/13), tabela s-a schimbat de cel putin doua ori, iar in 100% din meciuri (13/13), Leicester City a primit gol.

Ma astept la un meci destul de crancen avand in vedere ca azi se vor intalni echipele de pe locurile 2 si 3. Cred totusi ca diferenta statisticilor e de partea celor de la United. Leicester am vazut ca nu exceleaza deloc pe King Power, insa cei de la Manchester se cam simt bine pe teren strain. Cred ca astazi, Manchester United o sa scoata cel putin un punct. Mizez pe un handicap asiatic de -0.25 pe oaspeti. Asadar, cei care nu cunosc acest pariu, practic merg pe victoria celor de la United, insa in caul unui egal nu pirdem toata suma, ci doar 50%.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Leicester City vs Manchester United
Pronostic:
Manchester United -0.25 AH
Cota
1.98
1/2
Cota finala: 1.98
Profit: -5.00
Stake: 10
Status: 1/2 Pierdut

cota2.ro
cota2.ro