Ponturi Pariuri Fotbal Arsenal vs Chelsea

BETFAIR EXCHANGE

Arsenal - Chelsea 

Arsenal primeste vizita celor de la Chelsea in etapa cu numatul 15 din Premier League, chiar de Boxing Day, pe Emirates Stadium, de la 19:30. Arsenal ocupa in acest moment locul 15 in campionat si vine dupa o infrangere in ultima etapa, 1-2 cu Everton, in deplasare. Chelsea ocupa in acest moment locul 5 in campionat si vine dupa o victorie in ultima etapa, 3-0 cu West Ham, pe teren propriu.

cota2.ro

  • Pe teren propriu, in Premier League, in acest sezon, Arsenal a jucat 7 partide, dintre care a castigat 2, a remizat intr-una si a pierdut 4. In aceste 7 meciuri, Arsenal a marcat de doar 6 ori si a primit 10 goluri. Golgeterii ”tunarilor” din acest seon, pana in momentul de fata, sunt Alexandre Lacaette si Pierre-Emerick Aubameyang, ambii marcand cate 3 goluri in primele 14 etape.
  • Pe teren strain, in Premier League, in acest sezon, Chelsea jucat 7 partide, dintre care a castigat 3, a remizat in 2 si a pierdut 2. In aceste 7 meciuri, Chelsea a marcat de 12 ori si a primit 7 goluri. Golgeterii lui Chelsea din acest seon, pana in momentul de fata, sunt Kurt Zouma, Tammy Abraham si Timo Werner, toti trei marcand cate 4 goluri in primele 14 etape.
  • In ultimele 35 partide directe din Premier League, Chelsea a castigat 46% din meciuri (16), 25% din meciuri s-au terminat la egalitate (9), iar in 29% din meciuri, Leicester City s-a impus (10). In 77% dintre aceste meciuri (27/35), tabela s-a schimbat de cel putin doua ori, iar in 51% din meciuri (18/35), ambele echipe au marcat.

Arsenal merge foarte rau in acest sezon pana acum, iar conducerea tunarilor le-au inclus niste clauze in contractele jucatorilor precum in cazul in care retrogradeaza, acestia sa ramana la echipa...cam asa de rau s-a ajuns. Chelsea a facut acele transferuri in perioada de mercato si se misca binisor, iar in fata unei echipe ca Arsenal, cu moralul la pamant si cu ceva absente importante in ofensiva si la mijlocul terenului, cred ca se pot impune in acest ”London Derby”. Ma acopar insa putin cu un handicap asiatic de -0.25, ca si la celalalt meci pe care l-am propus astazi.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Arsenal vs Chelsea
Pronostic:
Chelsea -0.25 AH
Cota
1.81
Cota finala: 1.81
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro