Ponturi Pariuri Fotbal Leicester vs Manchester United

BETFAIR EXCHANGE

Leicester vs Manchester United

Anglia, Premier League

cota2.ro

BOXING DAY - 26.12.2020


Antrenorul diavolilor,Ole Gunnar Solskjaer, a dorit enorm sa treaca mai in faza urmatoare a EFL Cup, ceea ce a reușit cu o victorie în fața lui Everton, folosind aproape toți titularii.


După ce au zdrobit-o pe Leeds, rivala istorica a lui Manchester United, diavolii au reusit pentru prima oara in multe etape cand nu au mai incasat niciun gol.

Ole Gunnar Solskjaer nu are trofee la United si cam ar trebui sa le obtina, dacă doreste un viitor la echipa din Manchester. Acum ocupa locul 3 in actualul clasament, iar victoria ii poate trimite doar 3 puncte de Liverpool, ocupanta locului 1.

Manchester United se situează pe prima pozitia in topul celor mai slabe aparari dintre ocupantele primei jumatati ale clasamentului cu 21 de goluri in cele 13 etape disputate.


Azi au o misiune importanta, si anume sa nu clacheze pe terenul celor de la Leicester, echipa care s-a impus magistral in derbyul cu Manchester City, dar care a facut si alte victime importante precum Tottenham și Arsenal.


In continuare lipsesc pentru oaspeti, Rojo și Jones din defensiva, iar la vulpi vor lipsi Pereira și probabil si stalpul apărării Soyuncu, care se resimte dupa ultima etapă.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Leicester vs Manchester United
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro