Ponturi Pariuri Fotbal Arsenal vs Chelsea

BETFAIR EXCHANGE

Arsenal și Chelsea se înfruntă astăzi, de la ora 19:30, în cel mai tare meci al etapei de Boxing Day din Premier League. 

Arsenal nu se regăsește în actuala stagiune și stabilește contraperformanță, după contraperformanță. E cel mai slab start de sezon din istorie în Premier League, cu doar 14 puncte strânse în 14 etape. „Tunarii” au pierdut 8 meciuri și au un golaveraj negativ, 12-18. În comparație, nou promovata Leeds a înscris de două ori mai multe goluri, 24. Mike Arteta își simte postul tot mai amenințat. Pentru derby-ul londonez de astăzi, managerul spaniol nu îi poate folosi pe Ozil, exclus din lot, pe Thomas Partey, accidentat, iar Aubameyang și Martinelli sunt incerți. 

cota2.ro

Chelsea a investit masiv în vară, cu speranța că se poate lupta din nou pentru gloria din Premier League. Deocamdată, Frank Lampard e destul de departe de obiectiv. A acumulat 25 de puncte, cu 6 mai puțin decât liderul Liverpool, și ocupă locul 5. „Albaștrii” și-au câștigat grupa din UEFA Champions League și vor juca în optimile de finală împotriva lui Atletico Madrid, liderul din La Liga. Lampard nu îi poate folosi astăzi pe marocanul Ziyech. Chilwell și James sunt incerți. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Sezonul trecut, Chelsea a obținut 4 puncte din disputele directe cu Arsenal. Alte detalii interesante: 

• +15 este golaverajul lui Chelsea în acest sezon. Arsenal are -6

• Arsenal are un singur punct în ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu în Premier League

• Arsenal a primit gol în toate meciurile jucate pe teren propriu în acest campionat

• 78 de șuturi a expediat Chelsea pe spațiul porților adverse în actuala stagiune. Doar Liverpool stă mai bine. Arsenal a șutat doar pe 46 de ori pe porțile adverse, locul 16 în Premier League

• 8.539 pase reușite are Chelsea până acum, locul 2 în această ierarhie, după Liverpool. Arsenal e pe 4.

Chelsea îi este superioară rivalei din Londra la toate capitolele în acest sezon. Vine și cu un avantaj la capitolul moral, după victoria 3-0 cu West Ham. De cealalată parte, Arsenal a încasat încă un eșec usturător, 1-4 cu Manchester City. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui Chelsea este 2.12. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Arsenal vs Chelsea
Pronostic:
2
Cota
2.14
Cota finala: 2.14
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro