Ponturi Pariuri Fotbal Watford vs Norwich

BETFAIR EXCHANGE

Watford și Norwich se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în derby-ul etapei cu numărul 21 din Championship.

Watford a pornit sezonul din postură de mare favorită la revenirea în Premier League. A pierdut însă pe parcurs mai mulți jucători importanți, printre care vedetele Doucoure, Deulofeu sau Roberto Pereyra. Antrenorul Vladimir Ivic a fost și el înlocuit cu spaniolul Xisco. După primele 20 de etape, Watford e pe locul 5, cu 34 de puncte acumulate și un golaveraj 23-15. 

cota2.ro

Norwich a retrogradat de pe ultima poziție în sezonul trecut de Premier League, dar managementul a abordat o strategie total diferită față de cea a rivalei Watford. L-a păstrat în funcție pe antrenorul Daniel Farke, jucătorii care au format nucleu de bază au rămas pe poziții, în frunte cu golgeterul Pukki. Strategia dă roade. „Canarii” sunt primii în Championship, cu 43 de puncte, un avans destul de important față de urmăritoare, 5 puncte față de locul secund și 7 față de ocupanta locului 3. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Sezonul trecut, Watford a câștigat ambele dueluri din Premier League, 2-1 și 2-0. Din acel moment s-au schimbat însă multe lucruri. Iată cele mai imporatante informații: 

• 5 victorii consecutive are Norwich în campionat, în ciuda faptului că antrenorul Farke are câteva absențe importante

• ultimele două meciuri directe disputate în Championship au avut loc în sezonul 2014/2015. Au fost câștigate categoric de Norwich, ambele cu 3-0

• Norwich are de departe cel mai bun bilanț în deplasare în actualul sezon, 7 victorii, o remiză și două înfrângeri

• un singur punct a obținut Watford în ultimele 2 meciuri de campionat

• 328 de șuturi a expediat Norwich spre porțile adverse în actuala stagiune, lider detașat la acest capitol. Watford a trimis doar 225

• Norwich stă bine și la șuturi pe spațiul porților adverse, 105, a doua la acest capitol, după Blackburn. Watford a cadrat doar 69 de execuții.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui Norwich în handicap asiatic 0 (Draw No Bet/Pariu Fără Egal) Norwich este 2.11. Asta înseamnă că în cazul victoriei oaspeților pariul e câștigător, iar în caz de egalitate miza e rambursată. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Watford vs Norwich
Pronostic:
Norwich HA 0
Cota
2.11
Cota finala: 2.11
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro