Ponturi Pariuri Fotbal Kortrijk vs Gent

BETFAIR EXCHANGE

Kortrijk vs Gent

Belgia, Jupiler League

cota2.ro

26.12.2020


Etapa a 19 a din prima liga belgiana va prefața un duel echilibrat între ocupanta locului 10, respectiv locului 8, oaspetii reușind sa recupereze și sa avanseze datorita formei bune în care se afla și a victoriilor succesive.


Kortrijk a reușit sa marcheze o singura data în ultimele 4 meciuri din toate competițiile, în timp ce Gent, după eliminarea din Europa, a reușit sa se axeze pe campionat.

Oaspeții au 3 victorii la rand în ultimele etape unele dintre ele fiind în fata locului 1, Club Brugge și St. Liege, ieșind cu doar un gol încasat în aceste meciuri grele.


Oaspeții parcurg un traseu cu jucători în forma, cu rezultate bune, reușind sa mai recupereze din handicap. Ambele echipe au câțiva jucători de baza indisponibili pentru acest meci, iar forma gazdelor este destul de oscilanta între meciuri bune și meciuri dezastruoase.

Kortrijk are 4 meciuri la rand încheiate sub 3.5 goluri, iar Gent nu arata de parca ar putea incasa mai mult de un gol de la aceștia.


Ultimele 4 meciuri directe s au incheiat cu mai puțin de 3.5 goluri.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Kortrijk vs Gent
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.57
Cota finala: 1.57
Profit: 1.71
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro