Ponturi Pariuri Fotbal Leeds vs Burnley

BETANO

Leeds vs Burnley

Anglia, Premier League

cota2.ro

27.12.2020


Robert Jones, va fi centralul care va arbitra meciul dintre Leeds și Burnley, ocupantele locurilor 15 și 16 și care au pornit încet spre acest nou sezon.

Ambele echipe își doresc victoria și cauta sa se depărteze de zona roșie pentru ca Premier League este o rampa de lansare pentru mulți jucători talentați ai ambelor echipe.

Astfel ca miza este mare, iar acest meci o prinde pe Burnley într-o forma destul de buna și în creștere, reușind sa nu piarda in ultimele 3 etape si sa se impuna în fata tunarilor de la Arsenal, care au trecut de Chelsea in aceeași etapa.


LEEDS a încasat cel puțin 2 goluri de la adversari în ultimele 4 etape, iar ultimul meci i a trimis la culcare după ce au primit 6 goluri de la Manchester United, diavolii reușind sa marcheze 2 goluri in primele 2 minute ale meciului.


Acum sa revenim la ideea principala. Arbitrul principal este veteran în meciurile din Championship, League One și League Two, având peste 130 de prezente în ligile inferioare din Anglia. Însă, fata de Premier League primele ligi secunde sunt destul de cuminți, și au o medie mica a cumului de cartonase pe parcursul unui joc.


Avand doar 2 apariții în Premier League și în care o a 3a va fi intre doua echipe se vor pentru 3 puncte extrem de importante, s ar putea sa vedem un Robert Jones puțin copleșit de ambițiile jucătorilor și cred ca va sari cu cartonase. Aceste are o medie de 3.24 cartonase galbene /meci, iar în ultimele 5 întâlniri pe terenul lui Leeds ale lui Burnley au fost cu cel puțin 3 avertismente de culoare galbena.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Leeds vs Burnley
Pronostic:
Peste 2.5 cartonase
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 1.80
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro