Ponturi Pariuri Fotbal Leeds United vs Burnley

BETFAIR EXCHANGE

Leeds United și Burnley se înfruntă astăzi, de la ora 14:00, în runda cu numărul 15 din Premier League. 

Leeds este cea mai spectaculoasă formație din Premier League. Nou-promovata antrenată de Marcelo Bielsa a marcat 24 de goluri și a încasat 30, cele mai multe din campioant, din cauza stilului kamikaze. United e pe locul 15, cu 17 puncte, destul de departe de zona periculoasă, 6 puncte avans. Cel mai eficient om din trupa lui Bielsa este atacantul englez Patrick Bamford. Vârful în vârstă de 27 de ani a marcat deja 9 goluri în actuala stagiune. 

cota2.ro

Burnley a început foarte prost sezonul. La fel ca în precedentul, Sean Dyche a reglat lucrurile din mers. Oaspeții de astăzi vin după 4 meciuri fără înfrângere și au părăsit locurile retrogradabile. Sunt pe 16, cu 13 puncte, dar un meci restant față de Leeds. Față de rivala de astăzi, Burnley practică un joc total opus, unul extrem de fizic, bazat pe defensivă. Dyche nu știe dacă îi poate folosi astăzi pe Cork, Gudmundsson, McNeil și Vydra. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Cum Leeds aleargă de mult după revenirea în Premier League, nu există dispute recente între cele două formații. Ultima s-a consemnat în 2017, în Cupa Ligii Angliei. A fost 2-2 după timpul regulamentarul. Alte informații interesante: 

• Burnley are o singură victorie pe teren străin în acest sezon. Golaerajul în deplasare e 4-12

• 24 de goluri a încris Leeds până acum. Are cel mai bun atac din a doua jumătate a clasamentului din Premier League

• 216 ocazii de gol și-a creat Leeds în acest sezon. Doar Liverpool stă mai bine la acest capitol, cu un șut în plus, 217

• Patrick Bamford a marcat în acest sezon în poarta celor 3 formații cu un joc asemănător cu al lui Burnley, defensiv, care renunță la posesie: Crystal Palace, Newcastle și Sheffield

• 52 de șuturi a expediat Bamford în acest sezon de Premier League. 24 dintre ele au fost pe poartă

• Bamford e un vârf complet. A înscris de 5 ori cu piciorul stâng, de 2 ori cu dreptul și de 2 ori cu capul

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru cel puțin un gol marcat de Patrick Bamford este 2.24. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Leeds United vs Burnley
Pronostic:
Bamford marchează
Cota
2.24
Cota finala: 2.24
Profit: 6.20
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro