Ponturi Pariuri Fotbal Liverpool vs West Brom

BETFAIR EXCHANGE

Liverpool primește vizita lui West Bromwich Albion, astăzi, de la ora 18:30, în runda cu numărul 15 din Premier League. 

În ciuda problemelor serioase de efectiv, campioana en-titre Liverpool s-a instalat din nou confortabil în fruntea clasamentului din Premier League. „Cormoranii” au 31 de puncte, două avans față de urmăritoarea Everton, având și un meci în minus disputat. Trupa lui Klopp are un singur eșec stagional și are cel mai bun atac, 36 de goluri. Klopp s-a adaptat rapid situației. Ce faci când nu îi poți folosi pe Van Dijk și Gomez, oamenii de bază din centrul defensivei? Ataci non-stop, îți sufoci adversarul și nu îi permiți să ajungă la poarta lui Alisson. Cel mai probabil, Klopp nu va menaja niciun star din atac. Salah și Mane au părut nemulțumiți în momentele înlocuirilor din ultima perioadă, iar Firmino e în mare formă. 

cota2.ro

West Brom e formația cu cel mai slab lot din Premier League. Schimbarea recentă a antrenorului, instalarea lui Sam Allardyce, nu poate produce mari rezultate. În acest moment, WBA e penultima în Anglia, cu doar 7 puncte obținute în 14 etape. Are a doua cea mai slabă defensivă, 29 de goluri încasate, și al 3-lea cel mai prost atac, doar 10 goluri înscrise. „Big Sam” nu îi poate folosi astăzi pe Barkley, Livermore, Townsend și Robson-Kanu. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Cele mai interesante detalii înaintea duelului de pe Anfield Road

• ultimul meci al lui Liverpool din Premier League a fost o victorie 7-0 împotriva lui Crystal Palace.

• Liverpool are victorii pe linie acasă în Premier League, 7 din 7. Golaverajul pe Anfield Road e 20-7

• 13 goluri a înscris Mohamed Salah în actuala stagiune. Este golgeterul din Premier League

• Liverpool e prima la toate capitolele ofensive: cele mai multe ocazii de gol, 217. Cele mai multe șuturi pe spațiul porților adverse, 95. Cele mai multe goluri din interiorul careului

• West Brom nu are nicio victorie în deplasările din acest sezon. A marcat doar 5 goluri în cele 7 meciuri jucate pe teren străin. 

Liverpool traversează o perioadă de grație, iar Salah, Mane și Firmino sunt pregătiți de o nouă reprezentație. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui Liverpool în regim astiatic -2 este 1.74. (asta înseamnă că pentru a încasa banii avem nevoie de o victorie a lui Liverpool la minim 3 goluri diferență, iar în cazul în care se impune la o diferență de fix 2 goluri, primim cota 1.00)

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Liverpool vs West Brom
Pronostic:
Liverpool -2 Handicap Asiatic
Cota
1.74
Cota finala: 1.74
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro