Ponturi Pariuri Fotbal Wolverhampton vs Tottenham

BETFAIR EXCHANGE

Wolverhampton Wanderers și Tottenham Hotspur se înfruntă astăzi, de la ora 21:15, în runda cu numărul 15 din Premier League. 

Wolverhampton are un start de sezon sub potențial. E abia pe locul 11 după primele 14 etape, cu 20 de puncte acumulate. Formația pregătită de Nuno Espirito Santos a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri. Antrenorul portughez are probleme vizibile în ofensivă. A pierdut în vară cel mai valoros fotbalist, Jota semnând cu Liverpool. Nu se poate baza nici pe celălalt star. Raul Jimenez este accidentat. 

cota2.ro

Tottenham părea să fie o candidată la titlu în actuala stagiune, dar rezultatele din luna decembrie au tăiat din entuziasmul fanilor. Londonezii au obținut un singur punct din ultimele 3 meciuri și au căzut pe locul 8, la 6 lungimi de liderul Liverpool. Situația nu e disperată, dar Jose Mourinho e obligat să își readucă formația pe linia câștigătoare. Portughezul nu e sigur dacă îl poate folosi pe Gareth Bale. Lo Celso și Tanganga sunt singurii absenți. Asta înseamnă că starurile Kane și Son, cel mai prolific duo din Premier League, sunt apte de joc. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Sezonul trecut, Wolves și Tottenham și-au împărțit victoriile, ambele pe teren străin. „Lupii” au câștigat la Londra, scor 3-2, în timp ce Kane și compania s-au impus cu 2-1. Alte informații interesante: 

• 25-14 e golaverajul lui Tottenham în acest sezon

• 14-19 e golaverajul lui Wolves în actuala stagiune

• Heung-Min Son și Harry Kane au înscris 20 de goluri împreună. Atacantul englez are și 10 pase decisive 

• Tottenham a câștigat ultimele 3 deplasări de pe terenul lui Wolves

• Harry Kane e fotbalistul cu cele mai multe ocazii de gol în acest sezon, 54

• liderul lui Wolves în ierarhia ocaziilor este Pedro Neto, cu 27 de șuturi expediate. Fix jumătate din șansele lui Kane

• doar 56 de șuturi pe spațiul porților adverse a expediat Wolverhampton în acest sezon. Ocupă locul 14 în acest clasament. 

Jose Mourinho vine după două înfrângeri consecutive, împotriva unor rivale la locurile de Champions League. Wolves e o echipă de un nivel inferior, ideală pentru depășirea pasei proaste. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru minim un gol marcat în această partidă de Harry Kane este 2.42 și să nu uităm că atacantul englez este și executantul loviturilor de la punctul cu var! 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Wolverhampton vs Tottenham
Pronostic:
Kane marchează
Cota
2.42
Cota finala: 2.42
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro