Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Aston Villa

BETANO

Chelsea vs Aston Villa

PREMIER LEAGUE, Anglia

cota2.ro

28.12.2020


Aston Villa poate sa încheie intr o maniera magistrala anul 2020 în ciuda stadioanelor goale. Villa se afla la egalitate de puncte cu Chelsea, 25 la număr și vin după 3 victorii în ultimele 4 meciuri, în timp ce Chelsea a înscris abia un gol de onoare în înfrângerea contra tunarilor de la Arsenal Londra, Artera reușind sa mai spele din rușine cu aceasta victorie


Acum sa vorbim de istoricul acestor echipe și cât de ambițioase sunt în meciurile directe. În doar 2 din cele 6 întâlniri au fost mai mult de 4 cartonase arătate, iar la centrul va fi arbitrul cu multa experienta în Premier League, Attwell S. în vârstă de 38 de ani.

Acest central vine după un meci din cupa EHL dintre Arsenal și Man. City, acolo unde a acordat 3 cartonase, iar cu o etapa anterioara la un meci disputat între Chelsea și Watford, unde au fost 22 de faulturi a arătat tot atâtea cartonase.

Centralul nu se lasă deloc surprins și nu sare cu avertismente degeaba și nici la rugămintea jucătorilor, având o medie de 3.46 cartonase galbene/ meci.

Aston Villa nu mai are nevoie sa piardă oameni importanți în acest sfârșit de an. Vorbim aici de eliminarea prosteasca din victoria cu Crystal Palace a lui Tyrone Mings, iar curios au reușit sa mai marcheze alte 2 goluri după aceasta eliminare.

Villa merge bine, dar are nevoie de jucători, care pana în momentul de fata sunt extrem de calculați.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Chelsea vs Aston Villa
Pronostic:
Sub 4.5 cartonase
Cota
1.46
Cota finala: 1.46
Profit: 0.46
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro