Ponturi Pariuri Fotbal Barcelona vs Eibar

BETANO

Barcelona vs Eibar

Spania, LaLiga Santander

cota2.ro

29.12.2020


Barcelona are marea sansa sa se apropie cu mari repezi de primele locuri ale clasamentului dacă in aceasta seară va trece de cei de la Eibar, echipa obisnuita cu infrangerile pe Camp Nou.

In aceasta seara Koeman nu se poate baza pe Messi, care nu a participat la antrenamentele de pregatire a meciului din cauza unor probleme musculare la picior, iar in locul acestuia va fi prezent pe teren, atacantul francez Griezmann, mai putin preferat de antrenorul olandez.

Dembele si-a revenit din accidentare si s-ar putea sa il vedem astazi in teren, insa nu stim cu certitudine daca va intra din primul minut.


O posibilă aparție a primului 11 a echipei gazdă: ter Stegen; Mingueza, Araujo, Lenglet; Dest, Pjanic, de Jong, Firpo; Griezmann, Pedri; Braithwaite


Eibar a pierdut ultimele 2 meciuri, ambele din prima parte a acestora, incasand cel putin 2 goluri in primele 45 de minute. Oaspetii vin cu o echipa improvizata din cauza accidentarilor pe care le are la nivelul intregului lot, lipsind nu mai putin de 10 jucatori.

Dintre acesti 10 jucatori indisponibili, 4 sunt fundasi, iar alti 3 fac parte din linia de atac a acestora.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Barcelona vs Eibar
Pronostic:
1 pauza/ 1 final
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro