Ponturi Pariuri Fotbal Rotherham vs Cardiff

BETFAIR SPORTSBOOK

Rotherham și Cardiff City se înfruntă astăzi, de la ora 17:00, în runda cu numărul 23 din Championship. 

Rotherham este nou-promovată în liga secundă din Anglia, iar șansele să petreacă încă un sezon aici par din ce în ce mai mici. Formația antrenată de Paul Warne este penultima în clasament, cu doar 16 puncte obținute în 20 de meciuri. Traversează o formă dezamăgitoare, cu 7 înfrângeri în ultimele 9 meciuri. Lotul lui Rotherham este al doilea cel mai slab din campionat, cotat la doar 12 milioane de euro. Managerul englez are și probleme mari de efectiv pentru disputa de astăzi. 

cota2.ro

Cardiff a căzut din Premier League în urmă cu două sezoane. Anul trecut nu a fost departe de o revenire rapidă. A încheiat pe locul 5, fiind învinsă în play-off-ul pentru promovare. Managerul Neil Harris are la dispoziție al 5-lea lot din Championship, cotat la peste 61 de milioane de euro. Din el fac parte în continuare jucători cu experiență la nivelul primei ligi, precum Ojo, Junior Hoillet sau Bacuna. Cu toate astea, Cardiff e abia pe locul 15 în Championship, cu 29 de puncte.

Încasează pănă la 500 de Lei bonusuri la pariuri sportive dacă deschizi cont la Betfair prin click AICI

Cele mai recente meciuri directe s-au disputat în sezonul 2016/2017 din Championship. Cardiff se impunea atunci în ambele dispute, 5-0 și 2-1. Cele mai interesante informații înaintea partidei de astăzi:

• 19-29 e golaverajul lui Rotherham în acest sezon. Cardiff e pe plus, 29 de goluri marcate și 25 primite

• 259 de șuturi a expediat Cardiff spre porțile adverse în acest sezon, locul 5 în Championship. Rotherham a tras doar 226 de șuturi

• Diferența e la fel de mare și la șuturi pe poartă. Cardiff are 90, Rotherham doar 64

• Rotherham a încasat minim 2 goluri în 7 din ultimele 8 meciuri de Championship

• doar 5 rezerve a avut Rotherham la ultimul meci oficial, din cauza unor probleme cu Covid-19

Cardiff trebuie să întrerupă seria neagră, dacă vrea să rămână în cărțile promovării. Întâlnește un adversar cu un lot slab și decimat de accidentări. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru pariul combinat X2 și peste 1,5 goluri înscrise în meci are o cotă de 1.80. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Rotherham vs Cardiff
Pronostic:
X2 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 6
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro