Ponturi Pariuri Fotbal Tottenham Hotspur vs Leeds United

NetBet
  • Tottenham Hotspur - Leeds United 

Tottenham Hotspur primeste vizita celor de la Leeds United in etapa cu numatul 17 din Premier League, azi, 2 Ianuarie, pe Tottenham Hotspur Stadium, de la 14:30. Tottenham Hotspur ocupa in acest moment locul 7 in campionat si vine dupa nu egal in ultima etapa, 1-1 cu Wolves, in deplasare. Leeds United ocupa in acest moment locul 11 in campionat si vine dupa o victorie categorica in ultima etapa, 5-0 cu West Brom, in deplasare.

  • Pe teren propriu, in Premier League, in acest sezon, Tottenham Hotspur a jucat 7 partide, dintre care a castigat 3, a remizat in 2 si a pierdut 2. In aceste 7 meciuri, Tottenham Hotspur a marcat de 10 ori si a primit 8 goluri. Golgeterul lui Tottenham Hotspur din acest sezon, pana in momentul de fata, este koreanul Heung- Min Son, acesta marcand 11 goluri in cele 15 meciuri jucate de Tottenham Hotspur.
  • Pe teren strain, in Premier League, in acest sezon, Leeds United a jucat 8 partide, dintre care a castigat 4 si a pierdut 4. In aceste 8 meciuri, Leeds United a marcat de 17 ori si a primit 17 goluri. Golgeterul lui Leeds United din acest sezon, pana in momentul de fata, este englezul Patrick Bamford, acesta marcand 10 goluri in primele 16 etape.
  • Cele doua echipe nu s-au intalnit in sezoanele precedente deoarece Leeds a evoluat foarte multi ani in esalonul secund, urmand a promova in Premier League la sfarsitul sezonului trecut din Championship.

Leeds e o echipa care marcheaza foarte mult, insa si incaseaza foarte multe goluri. Formatia lui Marcelo Bielsa are al treilea cel mai bun atac si a doua cea mai slaba aparare din Premier League. Tottenham e o echipa care pune mare pret pe defensiva sub comanda lui ”The Special One”, insa acest lucru pare sa nu-i multumeasca pe fani, iar jocul si rezultatele fiind destul de slabe. Azi, cred ca gazdele vor avea un meci foarte greu, iar Leeds cu siguranta o sa atace multi. Statistica e una interesanta, iar cea a offside-urilor o dau pe Leeds ca fiind castigatoarea acestui capitol la acest meci. Daca Tottenham o sa marcheze prima, cu siguranta se vor inchide si Leeds va ataca pe flancuri. La NetBet am gasit un pariu interesant pe offside-urilor care merita atentie si pe car eu am ales sa joc 6 Unitati.

cota2.ro

Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
Tottenham Hotspur vs Leeds United
Pronostic:
Leeds United -1.00 AH Offside-uri
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 6
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro