Ponturi Pariuri Fotbal Betis Sevilla vs FC Sevilla

BETANO

Betis Sevilla și FC Sevilla se întâlnesc astăzi, de la ora 17:15, într-unul dintre cele mai încinse derby-uri ale Spaniei. 

Betis are un lot mai mult decât decent, dar cu mari probleme în defensivă. Andaluzii au încasat 30 de goluri în primele 16 runde, cea mai proastă apărare din La Liga. Din această cauză ocupă abia locul 10 în campionat, cu 19 puncte. Experimentatul Manuel Pellegrini are o serie de absenți importanți pentru disputa de astăzi. Bravo, Bartra, Camarasa, Carvalho și Tello, toți oameni extrem de importanți, nu pot juca din cauza unor accidentări.

cota2.ro

Sevilla a început ezitant sezonul, dar și-a revenit între timp. A urcat pe loc de Liga Campionilor, cu 26 de puncte obținute în 14 partide. Are a doua defensivă din campionat, doar 10 goluri primite. Julen Lopetegui și-a dus echipa și în optimile de finală ale Ligii Campionilor, unde va da piept cu Borussia Dortmund. Pentru disputa de astăzi are doar 2 absenți importanți, pe Escudero și Vaclik. 

Înregistrează-te AICI la Betano și primești până la 1000 de Lei din partea casei bonus la pariuri sportive!

Sezonul trecut, FC Sevilla a câștigat ambele derby-uri andaluze, scor 2-1 și 2-0. Cele mai interesante informații înaintea disputei de pe Estadio Benito Villamarin: 

• ultimele 6 deplasări din La Liga ale lui FC Sevilla s-au încheiat cu victorii sau înfrângeri la un gol diferență. Meciurile echilibrate oferă de obicei momente tensionate

• 6 lovituri de pedeapsă au comis cei de la Betis. Doar Osasuna mai are la fel de multe în acest sezon

• 35 de cartonașe galbene au primit jucătorii lui Betis în acest sezon de La Liga. Cei ai rivalei din oraș au primit 34

• Betis e lider în clasamentul cartonașelor roșii, cu 3 eliminări. Nicio altă formație nu mai are atât de multe. 

Derby-ul orașului le prinde pe gazde într-o situație nu tocmai fericită. Trebuie să recâștige încrederea fanilor, așa că au nevoie de o atitudine bărbătească, hotărâtă. Asta va duce implicit la multe clinciuri. Pe BETANO, cota pentru peste 6,5 cartonașe în meci este 1.95.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Betis Sevilla vs FC Sevilla
Pronostic:
Peste 6.5 cartonașe
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 4.75
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro