Ponturi Pariuri Fotbal Hertha Berlin vs Schalke

BETFAIR EXCHANGE

Hertha Berlin și Schalke 04 se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30, în etapa cu numărul 14 din Bundesliga. 

Hertha Berlin are unul dintre cele mai valoroase loturi din Bundesliga, cu nume importante precum Guendouzi, împrumutat de la Arsenal, Cunha, Piatek, Tousart sau Lukebakio. Antrenorul Bruno Labbadia nu a găsit încă formula ideală, așa că formația din Capitală e abia pe locul 14, cu 13 puncte obținute în primele 13 etape. Are însă o ofensivă eficientă, 20 de goluri marcate. 

cota2.ro

Schalke pare condamndată la retrogradare. Este ultima în Bundesliga, fără victorie după 13 runde. Are doar 4 puncte, cel mai slab atac (8 goluri marcate) și cea mai proastă defensivă (36 primite). Conducerea formației din Gelsenkirchen a schimbat din nou antrenorul în această pauză competițională, aducându-l pe elvețianul Christian Gross. De parcă problemele n-ar fi fost suficient de mari, jucătorii trebuie să lupte și cu lipsa de omogenitate și de predictibilitate. 

Oaspeții de astăzi au și o mulțime de absenți. Bentaleb, Ibisevic, Boujellab, Ludewig, Paciencia și Sane nu pot evolua. Toți ar trebui să fie oameni de bază în condiții normale. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Sezonul precedent, în circumstanțe diferite, Schalke a obținut 4 puncte din duelurile directe. Cele mai importante informații în acest moment: 

• 351 de zile au trecut de la ultima victorie a lui Schalke în Bundesliga. Au trecut de atunci 29 de meciuri

• Schalke a primit gol în ultimele 25 de meciuri, record negativ în istoria clubului

• Hertha nu a pierdut în ultimele două meciuri jucate pe teren propriu. A obținut chiar un triumf important, 3-1 împotriva rivalei din oraș, Union

• 23 de goluri a încasat Schalke în cele 6 deplasări stagionale, o medie de 3.8 goluri primite/meci

• Schalke a primit cel puțin două goluri în ultimele 8 deplasări din Bundesliga

• peste 140 de milioane de euro a cheltuit Hertha în ultimele două perioade de transferuri

Vedetele Herthei nu au mai câștigat de 4 runde. Meciul cu Schalke, o echipă care stabilește contraperformanță după contraperformanță, reprezintă o oportunitate ideală. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru 1 solist este 1.78. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Hertha Berlin vs Schalke
Pronostic:
1
Cota
1.78
Cota finala: 1.78
Profit: 7.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro