Ponturi Pariuri Fotbal AS Roma vs Sampdoria

BETFAIR EXCHANGE

AS Roma și Sampdoria se întâlnesc astăzi, de la ora 16:00, în runda cu numărul 15 din Serie A, prima din anul 2021, iar pronosticul meu poate fi unul foarte bun pentru jucat pe biletul zilei.

După încă un sezon dezamăgitor, încheiat în afara locurilor de Champions League, AS Roma s-a redresat. A avut un parcurs bun în final de an și ocupă în acest moment locul 3, cu 27 de puncte. Are al treilea atac din Serie A, după Inter și Milan, primele două clasate. Antrenorul Paulo Fonseca are ceva probleme de efectiv înaintea disputei de pe Stadio Olimpico. Nu îi poate folosi pe Fazio, Calafiori, Mirante, Spinazzola, Zaniolo și Pedro. 

cota2.ro

Sampdoria este una dintre formațiile imprevizibile din Serie A. Genovezii sunt pe locul 11 după primele 14 runde, cu 17 puncte acumulate și un golaveraj spectaculos, 23 de goluri înscrise și 24 primite. Experimentatul Claudio Ranieri a transformat formația într-una ofensivă, dar n-a reușit să rezolve și problemele din defensivă. Pentru disputa de astăzi, nu îi poate folosi pe Ferrari, Gabbiadini și Keita Balde. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Meciul direct de pe Stadio Olimpico din sezonul trecut s-a încheiat cu victoria Romei, scor 2-1. Alte informații interesante: 

• partidele Romei oferă cea mai mare medie de goluri în acest sezon de Serie A, 3,9 reușite/meci

• media e una foarte bună și în cazul Sampdoriei, 3,4 goluri/meci

• în 12 din cele 14 meciuri disputate de Sampdoria s-au marcat peste 2,5 goluri

• în 11 din cele 14 meciuri ale Romei s-au marcat cel puțin 3 goluri 

• ultimele 5 meciuri oficiale disputate de Roma au fost GG. De fiecare dată s-au înscris cel puțin 4 goluri

• ultimele 8 meciuri ale Sampdoriei au fost GG3+

AS Roma trebuie să păstreze ritmul din finalul lui 2020, pentru a ține aproape de formațiile din Milano. Duelul cu Sampdoria, o defensivă visătoare, va fi un nou prilej ca Mkhitaryan să iasă la rampă. Armeanul este cel mai bun pasator din Serie A, cu 6 assisturi. Are și 7 goluri marcate. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3 goluri în regim astiatic este 1.77.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
AS Roma vs Sampdoria
Pronostic:
peste 3 goluri asiatic
Cota
1.77
Cota finala: 1.77
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro