Ponturi Pariuri Fotbal Holstein Kiel vs Osnabruck

BETFAIR EXCHANGE

Holstein Kiel și VfL Osnabruck se duelează în etapa cu numărul 14 din 2.Bundesliga, astăzi, de la ora 14:30. 

Orașul Kiel trăiește vremuri excepționale. Echipa de handbal masculin tocmai a cucerit Liga Campionilor, iar cea de fotbal e prima în liga secundă din Germania. Poziția e surprinzătoare dacă ne gândim că Holstein a terminat pe locul 11 sezonul trecut, dar perfect meritată dacă analizăm strict jocul. Cu un lot valoric de jumătatea clasamentului, tânărul manager Ole Werner, în vârstă de doar 32 de ani, face minuni. A strâns 28 de puncte în 13 meciuri, două peste favoritele la promovare Hamburg și Bochum. 

cota2.ro

Osnabruck se zbate la jumătatea clasamentului în 2.Bundesliga, pe locul 10. Are 19 puncte acumulate în 13 etape și o serie de 3 înfrângeri în ultimele 4 meciuri. Antrenorul Marco Grote are la dispoziție un lot cotat la doar 12,5 milioane de euro, fără vreun nume consacrat. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Sezonul trecut, Osnabruck a câștigat ambele dispute, dar situația e una total diferită acum. Cele mai interesante informații despre meci: 

• 22 de goluri a înscris Kiel în 13 meciuri. Osnabruck doar 16

• Kiel are cea mai bună apărare din campionat, doar 11 goluri primite. Osnabruck a încasat 17

• un singur eșec are Kiel pe teren propriu în acest sezon

• 5 victorii consecutive are Kiel în campionat. Ultimul eșec a fost înregistrat în luna octombrie

• Osnabruck a pierdut ultimele 3 meciuri oficiale, două în campionat și unul în Cupa Germaniei. Nu a marcat în niciunul dintre ele

• Kiel a beneficiat de 5 lovituri de pedeapsă în acest sezon, toate transformate. Sunt cele mai multe din campionat, dovadă că formația ajunge frecvent în suprafața de pedeapsă adversă.

• Osnabruck e cea mai ineficientă formație din 2.Bundesliga. A fructificat doar 7% din ocaziile de gol create în acest sezon. 

Cea mai în formă echipă din campionat, Kiel, primește vizita unei echipe debusolate, Osnabruck. Calculele par foarte simple în acest caz. Pe Betfair Exchange, ce mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru 1 solist este 1.78. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Holstein Kiel vs Osnabruck
Pronostic:
1
Cota
1.78
Cota finala: 1.78
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro